Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
01.09.2022, 20:20
swo002 ciężko mi się zdecydować, ale difenidyna (DPD) albo deschloroketamina (DCK).
Pamiętam jak rcwolf z dupy wysłał mi 10g difenidyny, chociaz on z dupy tak wszystko wysyłał na dobrą sprawe przecież, but still - wspaniałe 7 dni, jeszcze combowałem potem z 1P i Etizolamem (jak mnie klepał xD). Ktokolwiek widział ktokolwiek wie coś o DPD, dajcie znać Wspaniały dysocjant z niesamowitymi własciwosciami antydepresyjnymi (spokojnie terapeutycznie imo konkuruje tu z najlepszymi ketalogami) i fchuj unikalnym rodzajem czapy (niektórzy nazywali DPD "nijakim" ale to byli głównie ludzie którzy dalej mieli w głowie MXE lata po tym jak przestało być dostępne).
MXE też klasa, wiadomo, ale to dawno temu i nie ważne.
Pamiętam jak rcwolf z dupy wysłał mi 10g difenidyny, chociaz on z dupy tak wszystko wysyłał na dobrą sprawe przecież, but still - wspaniałe 7 dni, jeszcze combowałem potem z 1P i Etizolamem (jak mnie klepał xD). Ktokolwiek widział ktokolwiek wie coś o DPD, dajcie znać Wspaniały dysocjant z niesamowitymi własciwosciami antydepresyjnymi (spokojnie terapeutycznie imo konkuruje tu z najlepszymi ketalogami) i fchuj unikalnym rodzajem czapy (niektórzy nazywali DPD "nijakim" ale to byli głównie ludzie którzy dalej mieli w głowie MXE lata po tym jak przestało być dostępne).
MXE też klasa, wiadomo, ale to dawno temu i nie ważne.
02.09.2022, 09:45
Moją najlepszą substancją, która była idealna to "mięta" z stacjnarnych sklepów kto jest długo w temacie to napewno pamięta.
ktoś wie dokladnie co w niej wg było ?
Chętnie bym sobie przypomniał stare czasy
ktoś wie dokladnie co w niej wg było ?
Chętnie bym sobie przypomniał stare czasy
02.09.2022, 09:48
Dla mnie 4mmc w postaci lekko żółtych pałeczek ryżu i 5mapb, dwie substancje które wspominam zawsze pozytywnie i z sentymentem
02.09.2022, 09:51
(02.09.2022, 09:48)ProducentRC napisał(a): Dla mnie 4mmc w postaci lekko żółtych pałeczek ryżu i 5mapb, dwie substancje które wspominam zawsze pozytywnie i z sentymentem
4mmc też pamiętam miałem okazje testować ale dl mnie to już za mocny wynalazek był
ale impreza dobrze zapamietana wiec OK.
02.09.2022, 09:56
4mmc to jedna z najlepszych substancji wg mnie,zajebiste działanie i mało ubokow wzgledem terazniejszych stimow/euforykow
kocham piwo
02.09.2022, 10:09
Dokładnie co ja bym dał żeby 4mmc było tak łatwo dostępne jak kiedyś... Wydaję mi się że nie tylko ja wspominam tą substancję z takim wielkim sentymentem
08.09.2022, 16:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.09.2022, 16:30 przez Diabełek25K.)
Alfa od Pablo zarówno aphip jak i pvp,3cmc również od Pablo. 4cmc no ale głównie króluje u mnie teraz Alfa od Pablo. A no i jak zalicza się benzo do tego to również 😆