Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!!
horsii tu masz cytat Kacpra z pierwszej chyba strony:
"No co tutaj dużo mówić, nie będę nawijał makaronu na uszy, byłem w takiej potrzebie, krótko i bez pierdolenia"
Taka szczerość szczera która może rozweselać (yebane rymy XD)
MYŚLĘ, ŻE ZWYKŁE "XD" BY OD RAZU DAŁO DO ZROZUMIENIA, ŻE TO IRONICZNIE NAPISAŁEM ☢️
.
Żadne tłumaczenie nie wybieli oszusty, żadne argumenty (nie licząc zajebania ziomkowi ostatniej setki alfy z chaty, to już jest REDUKCJA SZKÓD KOLEGI.
"No co tutaj dużo mówić, nie będę nawijał makaronu na uszy, byłem w takiej potrzebie, krótko i bez pierdolenia"
Taka szczerość szczera która może rozweselać (yebane rymy XD)
MYŚLĘ, ŻE ZWYKŁE "XD" BY OD RAZU DAŁO DO ZROZUMIENIA, ŻE TO IRONICZNIE NAPISAŁEM ☢️
.
Żadne tłumaczenie nie wybieli oszusty, żadne argumenty (nie licząc zajebania ziomkowi ostatniej setki alfy z chaty, to już jest REDUKCJA SZKÓD KOLEGI.
(04.09.2022, 14:18)Szyderca napisał(a): Próbuję cię zrozumieć i to co napisałeś, ale szczerze nie ogarniam tego..
W skrócie. Nie każdego wypada bez skrupułów okraść. Pisałem odnośnie słów Yalaska, że nie ma znaczenia kogo okradasz, to karma itd z czym się nie zgadzam.
07.09.2022, 11:15
A widzicie 😎
.
Trzeba wiedzieć jak nie dać się oszukać.
Pisał raz do mnie, że 3 dyszki potrzebuje do któregoś tam, ale wiedziałem, że mogę zostać oszukany. Odpisałem, że nie mam. Spoko, narka i po dniu bodajże wysłałem mu 5 dych, bez żadej gadce o pożyczce i pyk.
Nie dałem się wpędzić w poczucie bycia oszukanym, bo to nie była pożyczka 😎
.
SZACH MAT KACPER 😎
Ma się łeb na karku...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
.
Trzeba wiedzieć jak nie dać się oszukać.
Pisał raz do mnie, że 3 dyszki potrzebuje do któregoś tam, ale wiedziałem, że mogę zostać oszukany. Odpisałem, że nie mam. Spoko, narka i po dniu bodajże wysłałem mu 5 dych, bez żadej gadce o pożyczce i pyk.
Nie dałem się wpędzić w poczucie bycia oszukanym, bo to nie była pożyczka 😎
.
SZACH MAT KACPER 😎
Ma się łeb na karku...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣