Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Che*-C**in*.c**
14.04.2022, 21:15
Wasze opinie na temat tego sklepu
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
19.04.2022, 20:47
na razie nie jak będzie wszystko git to podam ale aktualnie jestem wkurwio.. na nich
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
20.04.2022, 18:45
Dziś doleciała rakieta ! i musze powiedzieć tak
sama wysyłka została wysłana szybko
pakowania 2/10 zwykła koperta i w środku srebrna koperta nic więcej
przesyłka została źle zaadresowana musiałem się kontaktować aby ją odebrać więc jeśli chodzi o to to lipa straszna na temat odczynników wypowiem się w stosownych działach
przesyłka została źle zaadresowana musiałem się kontaktować aby ją odebrać więc jeśli chodzi o to to lipa straszna na temat odczynników wypowiem się w stosownych działach
22.04.2022, 01:22
(20.04.2022, 18:45)dimiliki napisał(a): Dziś doleciała rakieta ! i musze powiedzieć tak
No to teraz już wiem dlaczego od nich mi sample nie doleciały,pomimo,że dwukrotnie wysyłane.
BHP to jakiś dramat.
22.04.2022, 05:45
Ja mogę powiedzieć, że 5MAPB jest zajebiste !!!!!
5 meo mipt rozjebał mi głowę na cząsteczki
5mapb + 5meo mipt 150mg +15 mg = ekstazy trip !!!!!
5 meo mipt rozjebał mi głowę na cząsteczki
5mapb + 5meo mipt 150mg +15 mg = ekstazy trip !!!!!
6-apb dobre jest nie wiem jeszcze jak z tym ad- 18 bo czekam dalej na podkład ale pakowanie i wysyłka to dramat