Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
05.09.2022, 12:49
horsii dokładnie a późnej trzeba szukać w całym czacie wzmianki o sobie.
Od siebie bym jeszcze zasugerował wydłużenie chociaż do 24h wstecz widoczność wcześniejszych wiadomości. Obecnie to chyba 12h. I czasami piszemy z kimś idziemy spać, a jak już wejdziemy na forum to nie ma dostępu do wiadomości w których np. Wspomniano o Tobie.
Od siebie bym jeszcze zasugerował wydłużenie chociaż do 24h wstecz widoczność wcześniejszych wiadomości. Obecnie to chyba 12h. I czasami piszemy z kimś idziemy spać, a jak już wejdziemy na forum to nie ma dostępu do wiadomości w których np. Wspomniano o Tobie.
08.09.2022, 05:44
"ZBYT MAŁO PAMIĘCI, BY UKOŃCZYĆ POPRZEDNIĄ OPERACJĘ "
Taki komunikat wyświetla mi KAŻDY hosting zdjęć.
Sytuacja ma miejsce już od dłuższego czasu, korzystam ze smartfona z androidem, przeglądarka chrome.
Wyczyściłem dane przeglądania - bez zmian.
Ktoś ma jakiś pomysł, co może być przyczyną?
Może ktoś ma podobny problem z wrzuceniem foto na forum?
Raul Czy jest opcja wrzucania zdjęć bezpośrednio na forum, bez udziału stron hostingowych?
Taki komunikat wyświetla mi KAŻDY hosting zdjęć.
Sytuacja ma miejsce już od dłuższego czasu, korzystam ze smartfona z androidem, przeglądarka chrome.
Wyczyściłem dane przeglądania - bez zmian.
Ktoś ma jakiś pomysł, co może być przyczyną?
Może ktoś ma podobny problem z wrzuceniem foto na forum?
Raul Czy jest opcja wrzucania zdjęć bezpośrednio na forum, bez udziału stron hostingowych?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.09.2022, 07:03
kot_kreskowy miałem kiedyś podobny problem z pamięcią, jak zmieniłem telefon na lepszy wtedy było okej a z mniejszymi obrazkami też masz problem? może tu chodzi o wielkość uploadu. A tego co pamiętam było już takie pytanie gdzieś na początku o zdjęcia, ale to by się wiązało z tym, że pliki byłyby zapisywane bezpośrednio na serwer forum
08.09.2022, 07:25
@"PUDZILLA"
Spróbuję jeszcze zmniejszyć rozmiar, to dsm znać. A w telefonie mam 6gb ramu i nawet połowy czasami mi nie zużywa.
A zapisywanie zdjęć bezpośrednio na serwer to może być lipa , bo przypał ? Bo nie kumam tego zbytnio.
Spróbuję jeszcze zmniejszyć rozmiar, to dsm znać. A w telefonie mam 6gb ramu i nawet połowy czasami mi nie zużywa.
A zapisywanie zdjęć bezpośrednio na serwer to może być lipa , bo przypał ? Bo nie kumam tego zbytnio.
NIE dla OPIO !!!
08.09.2022, 10:16
Nie wiem czy w dobrym dziale pisze.Ale czy ma ktoś może taki sam problem jak ja wychodząc z strony będąc zalogowany. Chce wejść ponownie i automatycznie mnie wyloguje ktoś coś wie co może być przyczyną?
08.09.2022, 10:20
@"PUDZILLA" zmniejszyłem rozmiar zdjęcia i nic to nie dało. Dalej ten sam komunikat.
Lipa w chuj. Nie mogę dodawać zdjęć.
Może zainstalować przeglądarkę na nowo?
Lipa w chuj. Nie mogę dodawać zdjęć.
Może zainstalować przeglądarkę na nowo?
NIE dla OPIO !!!
kot_kreskowy a spróbuj w przeglądarce zaznaczyć opcję "Wersja na komputer" i zamknij wszystkie aplikacje aktywne.
Polecam także zapodaj.net, prosty hosting z strona bez wielu multimediów i reklam obciążających telefon
Diabełek25K a to na tym forum, czy jakaś inna strona?
Polecam także zapodaj.net, prosty hosting z strona bez wielu multimediów i reklam obciążających telefon
Diabełek25K a to na tym forum, czy jakaś inna strona?