Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POMOCY sim vpn portfel
11.09.2022, 23:41
Elo szukam wtyczki na zarejestrowane sim, jakiegos vpn i portfela tylko jak najbradziej anonimowo pozdrawiam smacznej butli
12.09.2022, 08:49
Karty SIM: https://dopal.net/Temat-Poradnik-Karty-SIM
Zamiast portfela to polecam korzystać z bitomatu
A VPN polecam proton.me + TOR
Zamiast portfela to polecam korzystać z bitomatu
A VPN polecam proton.me + TOR
12.09.2022, 09:14
Wszystko zalezy jakie koszty chcesz poniesc by pozostac anonimowy. Wbrew powyzej podanej opcji, chodzenie po zulach i rejestrowanie kart na slupy nie jest najlepszym sposobem, choc jednym z nich. Tak naprawde telefon teraz nie jest konieczny do robienia zamowien. Jak chcesz tu zachowac anonimowosc to po prostu z tel nie korzystaj w tych sprawach. VPN najlepszy express, pia lub private.vpn. Portfele krypto to ledger nano x lub Trezor. Za free mozna spojrzec na Pint wallet lub ZenGo
YOUR ATTORNEY
Ledger Nano X to większość osób poleca bo dobry
Lepiej kupić zarejestrowaną, wspominam ze man na to rozwiazanie, sam korzystałem z 4 lata 🙂
Beeniepatu dobrze Tobie radzi tytusbalentino
Lepiej kupić zarejestrowaną, wspominam ze man na to rozwiazanie, sam korzystałem z 4 lata 🙂
Beeniepatu dobrze Tobie radzi tytusbalentino
28.09.2022, 17:41
oczywiście warto podkreślić że jeśli chcecie być bardziej bezpieczni to zmieniajcie nr częściej,jednorazowy zakup zarejestrowanej karty sim nie uchroni przed przypałem rzecz jasna
kocham piwo
28.09.2022, 17:42
Tylko po co jakiemuś ciułaczowi portfel w cenie za około 600zł-700zł, który zapewne raz czy dwa razy w miesiącu robi zakupy za max 500zł
P.S. Ledger Nano S plus też jest git i połowę tańszy.
P.S. Ledger Nano S plus też jest git i połowę tańszy.