Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wingsofresearch@airmail.cc
Cześć.
.
Ktoś z Was dostał e-maila od danego sklepu?
Nie rozwijam wątku, bo sprawa w toku hehe, że tak to ujmę, mam już pewne domysły kto mógł sobie wymyślić owy sklepik i naciągać ludzi na hajsik.
😎
Kilka pytań rodzi się w głowie przez fakt, że dostałem email na adres który używam praktycznie tu tylko na forum.
Nikogo nie oskarżam z góry, nie jest też kwota, ta utracona jakaś szczególnie duża, żebym się złościł. 😋💜
16.09.2022, 05:13
Skoro sprawa w toku i nie chcesz rozwijać tematu, to po co zakładasz nowy wątek? W dodatku podając cały adres e-mail do tego kogoś? Trzeba było założyć wątek dopiero, gdy już będziesz na 100% pewny, że zostałeś wyjebany, a nie jak sprawa jest jeszcze w toku.
Maniek to jest tokiem sprawy.
Zagwiazkuj proszę temat, chociaż skoro wałek to też po co?
.
To, że zostałem wyjebany to na 100% pewne. Domyślam się też kto maczał w tym paluchy, ale może inni użytkownicy się wypowiedzą.
Zagwiazkuj proszę temat, chociaż skoro wałek to też po co?
.
To, że zostałem wyjebany to na 100% pewne. Domyślam się też kto maczał w tym paluchy, ale może inni użytkownicy się wypowiedzą.
EDIT. No chyba, że V się po miesiącu prawie ocknie. Nada co opłacone, zobaczę to w swoich rękach to zwrócę honor skoro jedna uczciwy, ale problem z pamięcią do zamówień ma.
16.09.2022, 09:16
Heh a pisałem Ci mordo ostatnio jak sponsorować lub rozdawać to tylko Szydercy. Chociaż będziesz wiedział że dobrze zostaną sporzytkowane.
16.09.2022, 15:00
jeden myslal, ze to sklep drugiego, drugi myslal, ze ma kontakty nawet w sasiedniej galaktyce, a ja trzeci mam z was beke, bo mailowym vendorom to sie na slowo nie wierzy i najpierw sie pyta o sample na słupa.
foty sortow dostal ktos? z datą podpisaną na kartce? no cóż za debilizm się płaci hahahahhaha
kurtyna.
foty sortow dostal ktos? z datą podpisaną na kartce? no cóż za debilizm się płaci hahahahhaha
kurtyna.
16.09.2022, 17:26
to w końcu kto cię oszukał czy nie oszukał? I podbijam pytanie to nie prosiłeś o zdjecie czy tam na test sample skoro nowy Vendor jeszcze mailowy.