Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
gdzie kupić benzodiazepiny w dobrej cenie
16.09.2022, 15:46
Attenborough bromazolam a bromazepam to roznica pi razy drzwi trzykrotna w mocy.
jak cie diazepam odciął, to nie testuj zolamów, bo sobie zrobisz krzywde
16.09.2022, 22:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2022, 22:23 przez Attenborough.)
(16.09.2022, 15:46)PUDZILLA napisał(a): Attenborough bromazolam a bromazepam to roznica pi razy drzwi trzykrotna w mocy.
Jednak była to spora dawka, przespałem po niej 24h jednym ciągiem, niewiele pamiętam, po czym 6 dni chodziłem nieprzytomny a raczej większość czasu spędziłem w łóżku śpiąc lub drzemając.
Nie chciałbym sobie zrobić krzywdy, ani do takiego stanu się ponownie doprowadzić, dlatego pytam i dziękuję za wszelkie porady.
17.09.2022, 07:21
Attenborough bo diazepam ma długi okres półtrwania, i jak walisz kosmiczna dawke benzo, to watroba ktora metabolizuje ten rodzaj substancji nie jest wstanie jednoczesnie zmielic wszystkiego, dlatego tyle czasu było łubziuuu
spróbuj flunitrazolam, ale w bardzo, bardzo małych dawkach. Diabełek25K poleca, dostepne u czapek i stamtad ja też pobieram. Pół tabletki (0.125mg) myśle, że powinno dać przyjemny efekt. Tylko nie zamawiaj od razu 1000 sztuk, wez 10 na początek. Nawet jak za bardzo zasmakuje, to fluni ma halftime 4h, obudzisz sie max jutro.
spróbuj flunitrazolam, ale w bardzo, bardzo małych dawkach. Diabełek25K poleca, dostepne u czapek i stamtad ja też pobieram. Pół tabletki (0.125mg) myśle, że powinno dać przyjemny efekt. Tylko nie zamawiaj od razu 1000 sztuk, wez 10 na początek. Nawet jak za bardzo zasmakuje, to fluni ma halftime 4h, obudzisz sie max jutro.
17.09.2022, 18:49
@"PUDZILLA" czy taka dawka diazepamu i.v. może mieć wpływ na erekcję przez dłuższy okres czasu? Szczerze jestem załamany, bo od tego czasu ochota może i nieco wróciła, ale nie bardzo jest czym, tak źle to jeszcze u mnie nie było nigdy. Czy nie jest to nic nadzwyczajnego i nie mam poważnych powodów do obaw?
17.09.2022, 18:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.09.2022, 18:55 przez voice.of.voiceless.)
Attenborough ja na benzo libido mam maksymalnie obnizone, mam tak wysrane, ze moze przedemna tanczyc prostytutka na rurze i siur nawet nie stanie
ale nie o tym ten temat jest tu, zawsze mozesz zadac pytanie gdzie indziej, chetnie odpowiem
ale nie o tym ten temat jest tu, zawsze mozesz zadac pytanie gdzie indziej, chetnie odpowiem