Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Eloszki
17.09.2022, 13:36
ahoj, chyba z dopka jestes, bo widzialem ktore sklepy komentujesz
witamy na pokladzie ORP Dopal kajtku
witamy na pokladzie ORP Dopal kajtku
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
17.09.2022, 21:57
CZEŚĆ! MOGĘ CIĘ ZJEŚĆ???
Przywitać chciałbym
Oraz zapraszam do:
ZORGANIZOWANEJ GRUPY DOBROCZYNNEJ❤️❤️❤️
Przywitać chciałbym
Oraz zapraszam do:
ZORGANIZOWANEJ GRUPY DOBROCZYNNEJ❤️❤️❤️
(Discord)
💜💜https://discord.gg/tKjjjHNJ💜💜
Grupa ma charakter czysto koleżeński.
CG
CG
WELCOME IN THE PACZKIX xd
Czuj się swobodnie... Jak na... FORUM.
Pozdrawiam Krysztawoman! 😋
Pozdrawiam Krysztawoman! 😋
18.09.2022, 15:52
crystal_girl a bo tak mi się wydawało, to szkoda wielka dla Ciebie, że znałaś tylko te śmieciowe sklepy
p.s. nie czytaj tego nademną, chyba, że prosisz się o uposledzenie umysłowe
p.s. nie czytaj tego nademną, chyba, że prosisz się o uposledzenie umysłowe
get
over
it
over
it
18.09.2022, 16:21
crystal_girl
Nie słuchaj tego wyżej w każdej kwestii ślepo mu ufając, bo kolega chyba czasami zapomina, że to FORUM o UŻYWKACH i
UWAGA!!!
(tylko niech będzie między nami. Czasami ktoś pod wpływem też tu jest.)
Każdy kto wie jak stim dobry działa wie co to znaczy wkręcić się w coś.
💥
Gwoli ścisłości nie grozi Tobie z mojej strony Up. Umysłowe. Osobiście również jestem zdrowy w tej kwestii. Tylko traktuję to forum jak swoje dziecko (mimo, że jestem zwykłym nic nie wnoszącym zbytnio userem) a każdy tatuś chce dawać swym dzieciom dużo barw, uśmiechu, jak najmniej stresów i dać im rozwój Ajć!
.
A jeśli kolega wyżej, będzie się starał mnie w rozmowie z Tobą zdyskredytować w Twoich oczach, to mam nadzieję, że kumata jesteś i masz dużo dystansu w sobie.
Nie słuchaj tego wyżej w każdej kwestii ślepo mu ufając, bo kolega chyba czasami zapomina, że to FORUM o UŻYWKACH i
UWAGA!!!
(tylko niech będzie między nami. Czasami ktoś pod wpływem też tu jest.)
Każdy kto wie jak stim dobry działa wie co to znaczy wkręcić się w coś.
💥
Gwoli ścisłości nie grozi Tobie z mojej strony Up. Umysłowe. Osobiście również jestem zdrowy w tej kwestii. Tylko traktuję to forum jak swoje dziecko (mimo, że jestem zwykłym nic nie wnoszącym zbytnio userem) a każdy tatuś chce dawać swym dzieciom dużo barw, uśmiechu, jak najmniej stresów i dać im rozwój Ajć!
.
A jeśli kolega wyżej, będzie się starał mnie w rozmowie z Tobą zdyskredytować w Twoich oczach, to mam nadzieję, że kumata jesteś i masz dużo dystansu w sobie.
18.09.2022, 16:24
za to twoje posty to sie oglada jako poradnik jak zostac debilem po dragach [spryciarze.pl]
get
over
it
over
it