Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piguły 2C-B
02.08.2022, 15:32
czemu miałbym zmarnowac? donosoeo wchodzi jeszcze szybciej,mocniej i lepiej,bodyload sie omija praktycznie a działa tyle samo lub niewiele krócej
same plusy prócz pieczenia w klame,ale jak masz w prochu hbr to nie ma sie co zastanawiac
same plusy prócz pieczenia w klame,ale jak masz w prochu hbr to nie ma sie co zastanawiac
15.08.2022, 08:43
(02.08.2022, 15:27)KACPER napisał(a): 2cb walone snifem? XD zmarnowales towaru mordo
A skad taki wniosek? Pink Cocaine / Nexus wystepuje w roznych formach a sniff to jedna z drog podania. Jak juz wspomnial daniel776 wciaganie nic nie marnuje, efekt jest prawie natychmiastowy. A podanie dawki oralnej da mocniejszy efekt bo donosowa dawka jest nizsza. Sa jednak pewne ryzyka do rozwazenia i czesto odradza sie ta droge podania. Po pierwsze bol; po drugie szybkie ladowanie, ktore moze dac z miejsca nieprzyjemna faze trudna do ogarniecia (2cb moze powodowac bad trip) bez czasu na reakcje; po trzecie sniff powinien byc stosowany dla czystego 2cb w postaci pudru. Wciaganie pokruszonych tabletek to ladowanie w siebie wypelniaczy bez zadnej pewnosci ile faktycznie bierzemy substancji. Biorac oralnie mamy wieksza kontrole nad tym co sie dzieje bo ladowanie jest rozciagniete w czasie.
Niemniej pisanie o jakims marnowaniu substancji przy sniff to mit
YOUR ATTORNEY
06.10.2022, 09:19
Obecnie jest posucha z piksami na 2cb. To chyba wina tego typa co go powineli z pink coke w Olsztynie 🤫
YOUR ATTORNEY
19.12.2022, 13:49
Jadłem kiedyś żółte batmany z Niemiec, spoko fazka ale dla mnie bardziej psychodeliczna, byłem w mieszkaniu z kobieta i na spacerze ale jakoś nie czułem żeby to się nadawało na imprezę, spożyte 1.5 piguły 20mg