Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5htp - Działanie, skutki, dawkowanie
24.09.2022, 03:00
5HTP nic nie regeneruje, jak skończycie suplementację to caly wątpliwy zresztą czar prysnie.
24.09.2022, 22:54
Dasz jakieś źródło tego twierdzenia?
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
25.09.2022, 06:36
Chochlik rozumiem, co chcesz powiedzieć, ale to porównanie jest do niczego. Brałeś 5-htp w takim samym celu terapeutycznym w jakim przepisuje się antydepresanty?
5-htp to suplement, prekursor do neuroprzekaźnika. nie powinno się tego brać przez dłuższy okes. już pomijam że z samej nazwy - suplement.
SNRI (wg. oficjalnego konsensusu medycznego, prywatnie mam trochę inne zdanie) to lek.
to trochę jakbyś postawił herbatę z cytryną przeciwko kodeinie w kategorii działania przeciwkaszlowego
5-htp to suplement, prekursor do neuroprzekaźnika. nie powinno się tego brać przez dłuższy okes. już pomijam że z samej nazwy - suplement.
SNRI (wg. oficjalnego konsensusu medycznego, prywatnie mam trochę inne zdanie) to lek.
to trochę jakbyś postawił herbatę z cytryną przeciwko kodeinie w kategorii działania przeciwkaszlowego
03.10.2022, 10:04
(22.09.2022, 00:40)kot_kreskowy napisał(a): Pazi, no kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć najlepiej , co jest najlepsze na schizy poalfowe XD
No chyba,że nie próbowałeś zrobić sobie kilkumiesięcznego detoxu od silnych stimów typu alfa/hex , w takim razie przepraszam i jednocześnie takie rozwiązanie proponuję i polecam z czystego serducha👍
A wierz mi, bo wiem doskonale o czym mówię😀
Juz brakowalo pomyslow teraz wiem ze najlepiej to przerwy minimum 2-3 tyg po 3 dniowym ciagu i wpierdzielanie witamin i minerałów
04.10.2022, 11:30
Długa przerwa sama leczy😀👍
Nie wiem czy nabił Ci się ten minus, ale coś źle mi się kliknęło, bo chciałem splusować tego posta🤗
Nie wiem czy nabił Ci się ten minus, ale coś źle mi się kliknęło, bo chciałem splusować tego posta🤗
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.10.2022, 22:33
najlepiej to trzymac diete, byc aktywnym fizycznie i robic przerwy, bo w htp tez sie mozna wjebac pewnie