Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
28.09.2022, 07:18
jaki miks polecacie skleić z wymienionych poniżej substancji?
możecie zaproponować parę miksów,co do okoliczności to wybieram się na rejwa i myślę co by tu zarzucić żeby było dobrze a nie np jedna substancja przebijała czy spłycała drugą
-6APB
-MDMA
-3CMC
-ALFA PVP
-HEXEN ANALOGUE od Pabla
-Pablo cherry coke
-zioło
możecie zaproponować parę miksów,co do okoliczności to wybieram się na rejwa i myślę co by tu zarzucić żeby było dobrze a nie np jedna substancja przebijała czy spłycała drugą
-6APB
-MDMA
-3CMC
-ALFA PVP
-HEXEN ANALOGUE od Pabla
-Pablo cherry coke
-zioło
28.09.2022, 07:32
budynmalinowy slaby asortyment do mixowania szczerze, ja bym zarzucił mdma/6apb/3cmc i dorzucał jak trzeba + buch na zwałe. musiałoby mnie popierdolić nieźle żeby takie wyturbiacze jak a-pvp czy ten analog hex-enu zarzucać na rejwie.
28.09.2022, 08:35
Co będzie dobrym miksem do kannabinoidów? Głownie do 5br-adb-butinaca. Ogólnie lubię redweillera 'wciągnąć' jako miks do kanna (bo tylko to mam i małe ryzyko bad-tripa lub reakcji) ale to legalna przedtreningówka. Daje trochę kopa, stymuluje faze. Szału nie ma bo to legalne substancje, ale beta alanina fajnie mrowi w końcówki palców i uszy. No i zawsze się jakiś trening zrobi, chociaż trochę się człowiek porusza a nie samo ćpanie i na komputerze granie
28.09.2022, 14:29
spróbuj z dyso w umiarkowanych dawkach, ostatnio na 3-ho-pcp przypalałem sobie mdmb-4en-pinace i czopka była przednia.