Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zdjęcie w tle.
Tak przeglądając wersję stacjonarną Forum naszła mnie myśl, że fajnie jakby w tym miejscu (żółta ramka) mogło być wyświetlane zdjęcie w tle użytkownika czy też dla sklepów partnerskich taka opcja.
🙂
I tak np. Sklep Escobar mógłby informację o promocji na Hexen Analog umieścić sobie pod avatarem, czy też inny sklep jakiekolwiek info o promocji czy nadchodzącym produkcie. Taki drobiazg marketingowy.
🙂
Pozdrawiam.
29.09.2022, 17:10
Jak dla mnie takie sobie to, przecież wchodzisz w dany sklep temat główny i każdy vendor jak coś ma być lub nie być piszę u siebie w dziale. Ale decyzja i tak nie należy do mnie
29.09.2022, 17:21
Tak Szydi, to nie jest opcja jakaś
OCH ACH
nagle sprzedaż wzrośnie x100 itd.
Bardziej taki akcencik ładny, a i widoczny dla potencjalnych chętnych na np. promocję. A sklep nie musi powtarzać w każdym wpisie. Czasami wątek jest tak oblegany, zalewany wręcz postami, że taki wpis Vendora z daną promocją może zniknąć w tle, że tak to ujmę.
😋
OCH ACH
nagle sprzedaż wzrośnie x100 itd.
Bardziej taki akcencik ładny, a i widoczny dla potencjalnych chętnych na np. promocję. A sklep nie musi powtarzać w każdym wpisie. Czasami wątek jest tak oblegany, zalewany wręcz postami, że taki wpis Vendora z daną promocją może zniknąć w tle, że tak to ujmę.
😋
08.12.2022, 18:33
Fajnie by było, gdyby można było ustawić takie zdjęcie w tle np. na profilu użytkownika. Nie ma oczopląsu, a zawsze użytkownik jakoś podkreśli i wyrazi siebie w ten sposób. Wilk syty i owca cała
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
08.12.2022, 18:46
DissoEnjoyer można, a może można było, ale wyłączono tę opcję, nie mogę znaleźć teraz gdzie to jest... 🤔
Tak to wygląda. Mi osobiście zawsze przeszkadzało to, że zdjęcie jest w sporej części zasłonięte przyciskami. Opcja zdjęcia w tle profilu na wysokości (i szerokości) avataru, kawałek w dół, kawałek w górę byłaby spoczko. 🙂⭐
Tak to wygląda. Mi osobiście zawsze przeszkadzało to, że zdjęcie jest w sporej części zasłonięte przyciskami. Opcja zdjęcia w tle profilu na wysokości (i szerokości) avataru, kawałek w dół, kawałek w górę byłaby spoczko. 🙂⭐