Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
26.09.2022, 09:39
Konkurs na najbardziej dojebane zdjecie sortow z dolaczeniem oceny caloksztalu tla na jakims jest zrobione blatu swiatla klimatu.... prooozycja powiedzmy takiej tacy do poczestunku z rarytasami
30.09.2022, 03:55
30.09.2022, 04:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.09.2022, 04:25 przez kot_kreskowy.)
@"Kaja" kreatywność LEVEL MASTER😎❤️
Dzisiaj TY jesteś SZEFEM 😎
Dzisiaj TY jesteś SZEFEM 😎
Metamorfoza
Dziękuję Szefie. Jednak chyba lepiej mi będzie w roli wice Szefa tak czy siak. Szef jest jeden. 😎😁
.
Swoją drogą kiedyś rzuciłem propozycję konkursu, nie będę mówił jakiego i post wyparował, czyli mogę się domyślać jaki będzie konkurs następnych. 🤣
Nie żebym na pewniaczku to stwierdzał Maniek jeśli to czytasz, ale tak mi intuicja podpowiada.
NIECH WYGRA NAJLEPSZY!!! 😎
.
Swoją drogą kiedyś rzuciłem propozycję konkursu, nie będę mówił jakiego i post wyparował, czyli mogę się domyślać jaki będzie konkurs następnych. 🤣
Nie żebym na pewniaczku to stwierdzał Maniek jeśli to czytasz, ale tak mi intuicja podpowiada.
NIECH WYGRA NAJLEPSZY!!! 😎
30.09.2022, 09:09
w sukienki i rajtuzy zrobmy przebieranki, juz widze jak dilerzy obracajacy kilo tygodniowo sobie kurwa foty nakurwia przed lustrem i jeszcze je przerabia, jak to maja byc pomysly na konkurs, to mi sie chuj do mordy chowa automatycznie, niby jaka to ma miec wartosc dla forum? koszulka, byla, wyszlo fajnie, choc bez porywów, dalej wierszyk, troche wieksza aktywnosc, wyszlo tez niezle, ale kurwa selfie no to Musiał jakiś wyjątkowy debil na to wpasc, niby dlaczego ktos mialby fotografowc sie, przerabiac to i co dalej? co z tym zrobisz, wydrukujesz i sobie gruche bedziesz ciosać na alfie? dobra jakby to był konkurs fotograficzny, dla przykładu kawałek cmc, na tle tarczy zachodzącego słońca, to by sie prezentowało - NIE TRZEBA SWOJĄ MORDE POKAZAĆ HIHIHIHIHIHI
sumlińskie, kaje, rachonie, telewizja republiki nedzie wam odbieralo smak zycia
sumlińskie, kaje, rachonie, telewizja republiki nedzie wam odbieralo smak zycia
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
30.09.2022, 09:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.09.2022, 09:15 przez kot_kreskowy.)
@"PUDZILLA" sukienki i rajtuzy?
Kurwa, chyba się skuszę😎
Kurwa, chyba się skuszę😎
Metamorfoza