Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
08.09.2022, 20:09
Diabełek25K nie rozpedzaj sie przyjacielu. Do stimiarza o przerwie dluzszej mowisz? Ze co, nie klepnie go? Daj spokoj z takimi argumentami. Przyczyny moga byc rozne i nie znamy kondycji walacego w danym dniu. Zdecydowanie mozna jednak zakladac, ze po 10min od walniecia substancji pojawiaja sie nudnosci, wymioty, odczucia dalekie od oczekiwanych, a stan psychofizyczny jest inny niz przed zarzyciem, to znak, ze katalizatorem jest walony material. Niestety tak sie zdarza z batch'ami RC.
Kazdy kto bedzie walil ten temat niech ma to na uwadze przy uczuleniowkach. I niech zaczyna od mniejszych niz zwykle dawek i bedzie ostrozny
Kazdy kto bedzie walil ten temat niech ma to na uwadze przy uczuleniowkach. I niech zaczyna od mniejszych niz zwykle dawek i bedzie ostrozny
YOUR ATTORNEY
08.09.2022, 20:13
Beeniepatu Nie było to napisane w żaden sposób złośliwy ani nic z tych rzeczy. Napisałem co sądzę o tej sytuacji i podałem swój przykład. I tak masz rację trzeba mieć dawki na uwadze. I nie tylko przy tej substancji tylko każdej.
08.09.2022, 20:22
Doskole wiem, ze nie bylo w Twoim poscie zlosliwosci, i ciesze sie, ze dzielisz sie swoim zdaniem i opiniami. Po to jest to forum. Ja rowniez nie bylem i nie jestem zlosliwy. Taki mam styl dyskutowania i przedstawiania swoich, czesto sprzecznych z innymi tez 🙂
Szyderca to juz niefajne. Jestesmy na forum dla cpunow. Przypomne delikatnie
Szyderca to juz niefajne. Jestesmy na forum dla cpunow. Przypomne delikatnie
YOUR ATTORNEY
19.09.2022, 16:27
Przecież Escobar pisze u siebie w temacie głównym codziennie listę tego co jest dostępne u niego na sklepie. Tak, jest dostępny.
https://dopal.net/Temat-Escobar-store-Te...8#pid20578
https://dopal.net/Temat-Escobar-store-Te...8#pid20578
30.09.2022, 16:44
No wlasnie napisE ktos prawde bo jedni ze kosa drudzy ze nie aktywny... dolaczam sie do zapytania ale tak na serio
30.09.2022, 17:28
Bam ale co ty pierd.. za przeproszeniem, gdzie i kiedy ktoś napisał że nieaktywny? poza tym jednym postem czarnej nie pamiętam czy u escobara czy u elephanta, ze jej w trakcie ketonowej bonanzy sie zrobiło niedobrze - a komu by sie nie zrobiło niedobrze? przeginasz już z tymi wymówkami do spamowania, kolego..
30.09.2022, 18:23
O obecnym sorcie się nie wypowiem. Tak z innej piczki. Ktoś kiedyś planował poddać testom analog. Tzn co to dokładnie może być, ale nie pamiętam kto. Kojarzy Ktoś z Was taki motyw, coś było poruszane w tym temacie? 🤔
(PRAWILNIE PRZYPOMINAM:
Szczurek na Analogu od Pabla przelatał prawie miecha bez snu, zaraz po tym jeszcze dwa tygodnie z małymi drzemkami) 🤣
😎😎😎😎😎
(PRAWILNIE PRZYPOMINAM:
Szczurek na Analogu od Pabla przelatał prawie miecha bez snu, zaraz po tym jeszcze dwa tygodnie z małymi drzemkami) 🤣
😎😎😎😎😎