Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zatrzymanie przez policję odbierającego paczki od in post
01.07.2022, 06:36
https://www.instalki.pl/aktualnosci/inte...ekali.html
Co myślicie? Czy inpost nagle zaczął obwąchiwać paczki, czy jak do tego mogło dojść? Czy już nie ma co zamawiać na paczkomaty?
Co myślicie? Czy inpost nagle zaczął obwąchiwać paczki, czy jak do tego mogło dojść? Czy już nie ma co zamawiać na paczkomaty?
01.07.2022, 11:56
ostatnio jak odbietalem paczke to policja byla na parkingu i ja odbieralem zwykla paczke z allegro a przy odbieraniu otworzyly sie dwie drzwiczki moja paka z allegro a druga jakas dziwna odebralem swoja z allegro a yamtej nawet nie dotykalem ciekawe czy to jakis test byl czy po prostu blad paczkomatu ale wolalem nie ryzykowac i wzialem tylko co moje
01.07.2022, 12:13
(01.07.2022, 11:56)Pazyfea napisał(a): ostatnio jak odbietalem paczke to policja byla na parkingu i ja odbieralem zwykla paczke z allegro a przy odbieraniu otworzyly sie dwie drzwiczki moja paka z allegro a druga jakas dziwna odebralem swoja z allegro a yamtej nawet nie dotykalem ciekawe czy to jakis test byl czy po prostu blad paczkomatu ale wolalem nie ryzykowac i wzialem tylko co moje
wydaje mi sie ze to byl test, sprawdzali czy odbierzesz druga paczke
Nie wiem ja jakos wczoraj odebralem paczuszke od pana esco bezproblemowo pozdro esco
05.07.2022, 21:01
Po prostu jakiś gałgan chciał przewieźć MJ przez paczkomat. Wystarczy że ktoś źle zapakuje a pracownik ochrony czy ktoś inny wyczuje ten charakterystyczny zapach i przypał gotowy.
Po za tym od kiedy Instalki pl to portal news'owy? Niech najpierw wyeliminują wirusy ze swoich plików a dopiero potem bawią się w "dziennikarstwo"
Po za tym od kiedy Instalki pl to portal news'owy? Niech najpierw wyeliminują wirusy ze swoich plików a dopiero potem bawią się w "dziennikarstwo"
01.10.2022, 22:28
odbierac i spierdalac gdzie pieprz rosnie
a jak juz cykna to mowic ze "nic nie zamawialem, ale dostalem powiadomienie to odebralem"
ta reka to nie moja a jak bylem to slalem
a jak juz cykna to mowic ze "nic nie zamawialem, ale dostalem powiadomienie to odebralem"
ta reka to nie moja a jak bylem to slalem
02.10.2022, 18:58
(01.10.2022, 11:53)JokerRC napisał(a): Z daleka mogą obczaić czy ktoś się w koło paczkomatu nie kręci 😁
To zależy, ja akurat mam taki, że mogę parę kółek zrobić bez podejrzeń
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte