Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
03.10.2022, 22:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.10.2022, 22:54 przez voice.of.voiceless.)
04.10.2022, 06:56
Attenborough 2-mmc, eutylon, 4me-neb, 3-mma - to ostatnie to technicznie rzecz biorąc jest deketo-3mmc, w nl dość popularne, vendorzy chętnie stockują ze względu na to podobieństwo.
3-mmc, 3-cmc poleciało bo głupie dzieci w holandii na potęgę zamawiały je od vendorów i waliły w takich ilościach że sie przekręcały więc wiadomo że zaowocowało to oburzeniem w społeczeństwie i presją na ustawodawcach.
https://www.ad.nl/binnenland/ouders-over...~a07cef38/
to fakt, że alfy sieją o wiele większe zniszczenie niż takie mmc, nawet cmc - ale alfy w porównaniu do nich nie napierdala praktycznie nikt
@"PUDZILLA" jemu chyba chodzi o polskich vendorów niebędących w polsce.
u nas to wydaje się, że cmc będzie do końca świata
3-mmc, 3-cmc poleciało bo głupie dzieci w holandii na potęgę zamawiały je od vendorów i waliły w takich ilościach że sie przekręcały więc wiadomo że zaowocowało to oburzeniem w społeczeństwie i presją na ustawodawcach.
https://www.ad.nl/binnenland/ouders-over...~a07cef38/
to fakt, że alfy sieją o wiele większe zniszczenie niż takie mmc, nawet cmc - ale alfy w porównaniu do nich nie napierdala praktycznie nikt
@"PUDZILLA" jemu chyba chodzi o polskich vendorów niebędących w polsce.
u nas to wydaje się, że cmc będzie do końca świata
04.10.2022, 09:41
Czytając materiały źródłowe bardziej o "chemsex" tamtejszemu ustawodawcy chodziło niż o walenie na umór przez dzieci - coś o tym wiem
Jednak 3mmc zdelegalizowanego w ubiegłym roku u nas na rynku nie ma.
3cmc do "chemsex" od 3mmc wydaje się być lepsze.
Co ciekawe, 4cmc, które spotkał taki sam los kupić nadal można.
Pewnie skutek będzie na pewno taki że spadnie jakość.
Jednak 3mmc zdelegalizowanego w ubiegłym roku u nas na rynku nie ma.
3cmc do "chemsex" od 3mmc wydaje się być lepsze.
Co ciekawe, 4cmc, które spotkał taki sam los kupić nadal można.
Pewnie skutek będzie na pewno taki że spadnie jakość.
07.10.2022, 12:16
Attenborough co to znaczy 3mmc nie ma? Trudno dostepne ale mozna zdobyc. U Esco akurat nie ma w ofercie ale to nie znaczy, ze nie mozna dostac
YOUR ATTORNEY
Takie 3mmc z przed 12 lat , czlowiek byl Bogiem
Takie pomysly w bani ,szokaz lezka w oku...
Takie 3mmc z przed 12 lat. Wspomnienia ,az lezka w oku.
Bedzie może NEP w ofercie ? Czy raczej narazie nie ma co liczyc?
Takie pomysly w bani ,szokaz lezka w oku...
Takie 3mmc z przed 12 lat. Wspomnienia ,az lezka w oku.
Bedzie może NEP w ofercie ? Czy raczej narazie nie ma co liczyc?
16.10.2022, 14:22
Udalo mi sie zalatwic sprawe dzieku pomocy Manka, leci do mnie 3g alfy pihp.
Jestem w szoku, bo to jedyna rzecz ktora wygralem w zyciu, swietna inicjatywa vendora
Jestem w szoku, bo to jedyna rzecz ktora wygralem w zyciu, swietna inicjatywa vendora