Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
magicznedopalacze.com - SCAM! NIE ZAMAWIAĆ!
06.10.2022, 20:26
Scam kolega jakas sól chyba z wieliczki dostał xD.
Ja u nich dla beki pake zamówiłem za pobraniem. Paka doszła ale nie odebralem bo nie jestem az tak głupi 😌😂
Ja u nich dla beki pake zamówiłem za pobraniem. Paka doszła ale nie odebralem bo nie jestem az tak głupi 😌😂
ten sklep nie wysyła żadnych paczek. nawet pustych. po co wymyślasz?
ze strony "sklepu"
[b]OD DNIA 01.09.2021r NIE WYSYŁAMY PACZEK ZA POBRANIEM ! POWÓD : BARDZO DUŻA ILOŚĆ NIEODEBRANYCH PACZEK , SZANUJMY SWÓJ CZAS, PRACĘ ORAZ SIEBIE NAWZAJEM !!![/b]
ze strony "sklepu"
[b]OD DNIA 01.09.2021r NIE WYSYŁAMY PACZEK ZA POBRANIEM ! POWÓD : BARDZO DUŻA ILOŚĆ NIEODEBRANYCH PACZEK , SZANUJMY SWÓJ CZAS, PRACĘ ORAZ SIEBIE NAWZAJEM !!![/b]
To ze tobie nie wysłali nie znaczy ze komus innemu nie mogli wysłać ... Zamawiałes ? Ja zamawiałem w tamtym roku i normalnie paka za pobraniem przyszla ale nie odebralem bo wiedzialem ze walek.
Pobraniowych teraz nie wysyłają ale wysłali wcześniejnormalnie wiec nie oczerniaj mnie ze klamie
Pobraniowych teraz nie wysyłają ale wysłali wcześniejnormalnie wiec nie oczerniaj mnie ze klamie
07.10.2022, 04:13
Info od OSZUSTA:
"Szanujmy swój czas,pracę i siebie nawzajem"
ROZJEBAŁO MI TO SYSTEM🤣🤣🤣
Ludzie, nic tam nie kupujcie!
TO JAWNY WAŁEK JEST!!!
"Szanujmy swój czas,pracę i siebie nawzajem"
ROZJEBAŁO MI TO SYSTEM🤣🤣🤣
Ludzie, nic tam nie kupujcie!
TO JAWNY WAŁEK JEST!!!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.10.2022, 04:55
Popieram , to sa oszuści , jak każdy z tych sklepów co posiadają asortyment którego już nigdy w życiu nie będzie, że ktoś się na to łapie w ogóle w tych czasach .
07.10.2022, 13:26
Już po cenie widać ze wałek.
Napisałem ten post by świezaki w świecie dopow wiedzieli ze scam
Napisałem ten post by świezaki w świecie dopow wiedzieli ze scam
07.10.2022, 13:29
A co do zamówienia, to zamowilem tam pake w 2016roku i juz wtedy nic nie wysylali heh by chociaż kilo ziemniaków wyslali , a te kurwy nic he
07.10.2022, 13:35
Nie wiem jak mozna lapac sie na sklepy, ktore handluja tematami, ktorych produkcja jest nielegalna per se. No ale czasem ludzie musza odrobic lekcje, zeby sie czegos nauczyc.
YOUR ATTORNEY
07.10.2022, 14:27
Już sama nazwa tego sklepu powinna od razu zniechęcić do zakupów każdego człowieka posiadającego mózg.
07.10.2022, 14:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2022, 14:49 przez Rudy Cygan.)
Beeniepatu Maniek trochę się nie zgodzę jak byś siedzial kilka lat na kryminale i nie mial styczności ze stronami i światem rc , lub jesteś młodym pokoleniem co dopiero dowiadują się o rc i kanna to mogą się złapać, ja czułem że wałek, ale za ryzykowałem, oczywiście nie jakas wielka kwota o ile pamiętam to 100zl