Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kapsułki żelatynowe
Ja polecam na Allegro sobie kupić według potrzeb rozmiar np 2/3/4
Ciężko się miks robi, ale jak jedna substancja jak znalazł uzupełnić można 😉 oczywiście po napełnieniu zważyc i pamiętać o tarcze, bo ja kiedyś pomyliłem 🙄
W razie pytań pisać 😁
Ciężko się miks robi, ale jak jedna substancja jak znalazł uzupełnić można 😉 oczywiście po napełnieniu zważyc i pamiętać o tarcze, bo ja kiedyś pomyliłem 🙄
W razie pytań pisać 😁
07.10.2022, 14:32
Czytam to już 10x i nie mogę tego zrozumieć co ty napisałeś, kapsułki to ja wiem co to , ale co ty napisałeś to chyba do jakiegoś naukowca heheh
07.10.2022, 19:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2022, 19:13 przez kot_kreskowy.)
No to jak to w końcu jest? Jeśli nie wytarujesz wagi to klepie mocniej, czy słabiej?🤐🤷♂️
Kot, ty debilu , mocniej kurwa klepie😎
Kot, ty debilu , mocniej kurwa klepie😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.10.2022, 11:06
Kot Kreskowy to chyba zależy, czy waga przed wyzerowaniem pokazuje na minusie wagę czy na plusie. Co ty Gupolu
13.10.2022, 16:33
fiodor w jakim sensie ciężko? Przy kazdym mixowaniu zaczynaj od bardzo małych dawek i obserwuj reakcje organizmu na różne substancje
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
13.10.2022, 17:09
(13.10.2022, 16:33)DwDPzN napisał(a): fiodor w jakim sensie ciężko? Przy kazdym mixowaniu zaczynaj od bardzo małych dawek i obserwuj reakcje organizmu na różne substancje
A co w przypadku, kiedy reakcja organizmu na testowany po raz pierwszy mix bedzie smierc? 🤔 Tak naprawde kazdorazowy mix to takie ryzyko wlasnie
YOUR ATTORNEY
13.10.2022, 18:27
Beeniepatu niby tak, że każdy mix może skończyć się śmiercią, ale jednak są mixy dosyc często stosowane, kwestia dobrania dawki pod siebie. Tak samo można powiedzieć, ze przyjęcie każdej substancji po raz pierwszy, może skończyć się śmiercią