Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
KuCoin 100USDT promo.
08.10.2022, 06:38
I mamy następnego uczestniczącego.
😁
Żeby była jasność (kocham ten tekst❤️) nie wykładam na to z własnej kieszeni, ale siebie nie wpiszę na listę. 🙂
😁
Żeby była jasność (kocham ten tekst❤️) nie wykładam na to z własnej kieszeni, ale siebie nie wpiszę na listę. 🙂
08.10.2022, 06:49
Kumplu, te jebane hakery wydoiły właśnie giełdę Binance na 100 milionów dolarów niczym krasulę na polu.
Myślisz,że nie poradzą sobie z Wami?
Myślisz,że nie poradzą sobie z Wami?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
I wiadomości z forum: "padły podejrzenia iż to Kot jest zamieszany we włamanie się na stronę, dodawanie kryptoPlusików, komentarzy i edytowanie postów Mańka odnoście laureatów Aktywności."
Pytanie egzaminacyjne:
PO CO KOMU TYLE HAJSU? 🙃
PS przeczytałem "myślicie, że z Wami sobie NIE poradzę" i myślałem, że sugerujesz delikkkatnie, że te sto baniek to Twoja sprawka. 🤣🤣
Pytanie egzaminacyjne:
PO CO KOMU TYLE HAJSU? 🙃
PS przeczytałem "myślicie, że z Wami sobie NIE poradzę" i myślałem, że sugerujesz delikkkatnie, że te sto baniek to Twoja sprawka. 🤣🤣
PRZYPOMINAM: KAŻDY KTO SIĘ TU WPISZE DO WIECZORA
MOŻE WYLOSOWAĆ KRYPTO OD TAJEMNICZEGO SPONSORA 😎
Niechcący aż się rymło. 😎
08.10.2022, 07:16
Jaka jest ilość włosów na centymetr kwadratowy, dziesięć centymetrów nad nadgarstkiem?
No właśnie, a hakery wiedzą i zabiorą Wam te kucoiny.
No właśnie, a hakery wiedzą i zabiorą Wam te kucoiny.
NIE dla OPIO !!!
Czyli teoretycznie każdy kto się wypowiada np. na Twitterze, FB i ogólnie w sieci - o kryptowalutach jest narażony na ryzyko. 🙃
kot_kreskowy w historii KuCoin było już włamanie na giełdę, ale KuCoin jest ubezpieczony z tego co pamiętam i każdy odzyskał swoje wirtualne monetki. 🤗
27.10.2022, 20:02
Szatan69
Stara, opowiadana dzieciom ma. dobranockę legenda głosi, że się w końcu zgłosiłeś po tą jednanoc NAGRODĘ. 🤣
Generalnie wygrać miał KAŻDY, na SZCZĘŚCIE było tylko DWÓCH Usestników. Drugi obok Ciebie uczestnik tego samego dnia się zgłosił.
CZWARTY
!!!!!raz pisać nie będę!!!!!
Stara, opowiadana dzieciom ma. dobranockę legenda głosi, że się w końcu zgłosiłeś po tą jednanoc NAGRODĘ. 🤣
Generalnie wygrać miał KAŻDY, na SZCZĘŚCIE było tylko DWÓCH Usestników. Drugi obok Ciebie uczestnik tego samego dnia się zgłosił.
CZWARTY
!!!!!raz pisać nie będę!!!!!