Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4F-MPH
25.06.2022, 20:31
funcaps ma swietne mph, dawka 20mg, poprawka po 5h roboty 20ng i caly dzien lajtowi zlecial
bez kardio zwaly, dalo sie zjesc na przerwie, nikt nie widzial ze jestem wygibongo, polecam tego stima do pracy
bez kardio zwaly, dalo sie zjesc na przerwie, nikt nie widzial ze jestem wygibongo, polecam tego stima do pracy
Nigdy nie próbowałem. Do czego można go porównywać. Do czego profilem a do czego mogą
W sumie to kiedyś test kryształów(piękne, jak szkło) Izopropylofenidatu robiłem. Sort od kosmity czy demona. Już nie pamiętam bo dawno temu to było.
Miałem tego mało,z 2g.
Było to całkiem przyjemne. Wówczas było to dla mnie za nudne bo jechałem ostro z hexem,md php aphp i mdpv z zapasów.
Pamiętam że ciężko było mi z tym przedobrzyć. Ale była miła motywacja.
Czy 4fmph ma z tym dużo wspólnego?
W sumie to kiedyś test kryształów(piękne, jak szkło) Izopropylofenidatu robiłem. Sort od kosmity czy demona. Już nie pamiętam bo dawno temu to było.
Miałem tego mało,z 2g.
Było to całkiem przyjemne. Wówczas było to dla mnie za nudne bo jechałem ostro z hexem,md php aphp i mdpv z zapasów.
Pamiętam że ciężko było mi z tym przedobrzyć. Ale była miła motywacja.
Czy 4fmph ma z tym dużo wspólnego?
08.10.2022, 10:13
JokerRC 3-FPM/3-FPH to ta sama substancja (3-fluorofenmetrazyna). Technicznie obie nazwy są poprawne. Kiedyś vendorzy sprzedawali jako 3-FPH, a potem coś się pojebało i sprzedają jako 3-FPM. Tak samo z alfą-PiHP, kiedyś sprzedawana jako a-PiHP, teraz jako a-PHiP z tym że ta wersja nazwy nie jest poprawna
4F-MPH > 3-FPM tak czy inaczej jak wyżej.
4F-MPH > 3-FPM tak czy inaczej jak wyżej.
08.10.2022, 10:54
Miałem ostatni możliwość testu 3 FPM i szczerze polecam wszystkim co nie lubią mocny trzasków
Spoko bardzo substancja, idealna do pracy, w moim przypadku bardzo niskie dawki powoduja chęci do pracy. (od rana do wieczora)
Czuś speed oraz nutke eufo, bardzo dobrze wchodzi muzyczka do ucha.
Nastepnego dnia bez zwały, wszystko na duży plus +
Spoko bardzo substancja, idealna do pracy, w moim przypadku bardzo niskie dawki powoduja chęci do pracy. (od rana do wieczora)
Czuś speed oraz nutke eufo, bardzo dobrze wchodzi muzyczka do ucha.
Nastepnego dnia bez zwały, wszystko na duży plus +