Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bhp vpn
26.05.2022, 04:14
Nord jest płatny takze nie wystarczy pobrac jak wyżej ziomek napisal tylko trzeba zapłacić ale można kupic fajny tani pakiet na 3 lata. Albo korzystac z darmowych vpnow mozna tez sobie używać tor browsera. Jak komuś pomogłem to łapa w góre prosze plusa żeby swój gośc mógł awansować. pZDRoO
26.05.2022, 16:48
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
09.10.2022, 11:02
praktycznie wszystkie no-name'owe przeglądarki z "wbuowanym vpn" to swoiste bagno. co ci z tego, że zmienisz ip, jeśli dostawcy tej usługi sami gromadzą o tobie dane? jeśli produkt jest za darmo, znaczy że płacisz informacjami o sobie.
te gówniane darmowe vpny mają w zwyczaju oferować usługę podrzędnej jakości za darmo, a pod inną nazwą, niekoniecznie powiązaną z darmowym wariantem, oferują płatnego vpna. z wyjątkiem że zamiast swoich serwerów (jak normalne firmy oferujące usługi vpn), jako exit node'ów używają urządzeń i łączy użytkowników darmowego vpn
te gówniane darmowe vpny mają w zwyczaju oferować usługę podrzędnej jakości za darmo, a pod inną nazwą, niekoniecznie powiązaną z darmowym wariantem, oferują płatnego vpna. z wyjątkiem że zamiast swoich serwerów (jak normalne firmy oferujące usługi vpn), jako exit node'ów używają urządzeń i łączy użytkowników darmowego vpn
11.10.2022, 13:16
Cześć tak Kaja Buza to to pytałam już ale nie mam pojęcia gdzieś to jest czy tu są jakieś powiadomienia ? Nie mogę wrzucić screena ale w memu na górze strony mam krzyżyk klucz i zielone smpt SMTP
Menu użytkownika
Chat
Zaufane sklepy
Kontakt
Więcej
Oznacz fora jako przeczytane
Nowa zawartość
Menu użytkownika
Chat
Zaufane sklepy
Kontakt
Więcej
Nowa zawartość
11.10.2022, 13:22
(11.10.2022, 13:16)NO LOVE napisał(a): Cześć tak Kaja Buza to to pytałam już ale nie mam pojęcia gdzieś to jest czy tu są jakieś powiadomienia ? Nie mogę wrzucić screena ale w memu na górze strony mam krzyżyk klucz i zielone smpt SMTP
Menu użytkownika
Chat
Zaufane sklepy
Kontakt
Więcej
Nowa zawartość
no taki dzwoneczek powinien byc na samej gorze
zobacz na PC/przelacz sie w przegladarce na desktop mode, moze bedzie latwiej znalezc