Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty
08.10.2022, 15:55
"taka jakby wata" to zrekrystalizowana kofeina, będąca pod postacią mikroskopijnych kryształków. widziałem ile takiej "waty" zostaje po oczyszczeniu ulicznej prądnicy z jednocyfrowym procentem czystości
08.10.2022, 17:07
(08.10.2022, 13:09)Kaja Buza napisał(a):Feta w igłach? 🙃🙃🙃 Beeniepatu pozwolę sobie Ciebie zapytać, bo z tego co kojarzę masz pojecie o fetundze. 😁 Jest feta w igłach?
(może to ethcat od Słonia, ale żeby fetę upodobniało, to zmoczone kropelką spirytusu? 😂)
Oczywiscie, ze jest feta w iglach. To "ice" i jest to krystaliczna metamfetamina po prostu 😁 Inne postacie fety to speed i base
A powaznie to w moich czasach fetyszyzmu, igielki w temacie to byly swietlowki 😎
YOUR ATTORNEY
08.10.2022, 18:06
Fety w igłach nie widziałem, hexena tak ,ale fety nie chyba że jak kolega pisze wyżej jazeniowki
Ja chyba wiem o co chodzi jest taka feta w polsce ze jak kruszysz to nie robi sie pył tylko jak by wiórki kokosowe. Sie gowno klei i jak podziabiesz wygladem chyba najbardziej przypomina cos w postaci mniejszych wiorek kokosowych albo mydła startego na mini oczkach xD
normalne jest ma normalny smak ale nie da sie tego gowna normalnie na pylek stasowac ani wysuszyc jak by kostystencja waty po podziabani mini wiorki kokosowe albo kreda swiecowa starta na tarce xD
Dlatego nie wale fety w pl bo dobrej od 7 lat nigdzie nie widziałem
normalne jest ma normalny smak ale nie da sie tego gowna normalnie na pylek stasowac ani wysuszyc jak by kostystencja waty po podziabani mini wiorki kokosowe albo kreda swiecowa starta na tarce xD
Dlatego nie wale fety w pl bo dobrej od 7 lat nigdzie nie widziałem
08.10.2022, 18:41
Pierdolcie fetę bierzcie a-pvp od escobara dopiero poznacie co słowo stymulacja oznacza
08.10.2022, 18:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2022, 18:45 przez kot_kreskowy.)
Beeniepatu pamiętam temat świetlówek w amfetaminie.
Żółty szuwaks z cekinami😎
Koniec lat '90 Niektórych tu jeszcze na świecie pewnie nie było.
Wtedy jeszcze nie ćpałem, fety pierwszy raz spróbowałem w '99
Żółty szuwaks z cekinami😎
Koniec lat '90 Niektórych tu jeszcze na świecie pewnie nie było.
Wtedy jeszcze nie ćpałem, fety pierwszy raz spróbowałem w '99
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.10.2022, 20:02
Dokladnie o tym mowie kot_kreskowy 😎 Coz... Czas nie stoi w miejsci. Jednak wciaz u nas pamiec dobra jak na dziadkow 💪
YOUR ATTORNEY
08.10.2022, 20:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2022, 20:10 przez kot_kreskowy.)
Racja, tylko🤫
Nikt się nie dowie😁 żeśmy stare dziady😎
Beeniepatu
Nasze zdrowie😎
Ach te dłonie budowlańca🤭
Nikt się nie dowie😁 żeśmy stare dziady😎
Beeniepatu
Nasze zdrowie😎
Ach te dłonie budowlańca🤭
NIE dla OPIO !!!