Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty
08.10.2022, 20:11
Hehe... a wracajac do tematu, to ja nie jesetem zadnym ekspertem w fetologii. Bazujac jednak na posiadanej wiedzy, synteza fety nie prowadzi do krysztalu. Krystalizacja jest mozliwa dla mety
YOUR ATTORNEY
08.10.2022, 20:17
Wracajac do tematu to chyba alfy najlepsze stymulanty teraz choc nie lubie kurew za shizy
08.10.2022, 22:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2022, 22:15 przez kot_kreskowy.)
NEP od słonia to CUDEŃKO ❤️
Polecam z czystym sumieniem. Wg mnie to obecnie TOP TOPÓW
I mówi to osoba, która nigdy nie była fanem NEPA
Także wiecie... Brać póki jest ten sort. Mówię Wam😎
Polecam z czystym sumieniem. Wg mnie to obecnie TOP TOPÓW
I mówi to osoba, która nigdy nie była fanem NEPA
Także wiecie... Brać póki jest ten sort. Mówię Wam😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.11.2022, 20:05
HEXEN i NEPik wywalają z butów po prostu. Do tego nie trzeba dużo, żeby klepło co jest dobrą zaletą. Dostępne od wielu, wielu lat.
Ostatnio miałem przyjemność testować też 3CMC (cherry) od Esco i powiem Wam, że smakowo super. Wiśnia jak za czasów sklepów stacjonarnych. Pyszotka. Może jakiejś większej bani po tym nie ma, ale jest fajna klarowność umysłu i taki luzik
Ostatnio miałem przyjemność testować też 3CMC (cherry) od Esco i powiem Wam, że smakowo super. Wiśnia jak za czasów sklepów stacjonarnych. Pyszotka. Może jakiejś większej bani po tym nie ma, ale jest fajna klarowność umysłu i taki luzik
16.11.2022, 21:32
Mój błąd Właśnie widziałem ostatnio analogi, więc wyszedłem z założenia, że gdzieś jeszcze jest. Chyba z pół roku temu jeszcze był w ofercie
19.11.2022, 13:54
Ostatnio jadlem nep od slonia powiem ze taki sredni przy alffie od slonia ale najlpei mdpvp skonia I nie prawdaaj ze schizy sa
21.11.2022, 04:57