Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Forumowy Kurnik.
😎😎😎
Przed weekendem wpadł mi do głowy, pewien, jakże, by inaczej super pomysł.
.
Czym prędzej odwiedziłem różne fora o tematyce komputerowej, jednak ostatecznie założyłem temat z krótkim zapytaniem.
Odpowiedź mnie ucieszyła, dobrze wiedzieć.
A więc nie powinno być większego problemu, żeby w HYDEPARKU zrobić dział z grami z Kurnik.pl, gdzie mogli, by tylko użytkownicy Forum mogliby ze sobą machnąć partyjkę w "literaki". Bez osób nie wtajemniczonych. 🤣
.
NIKT MI NIE POWIE, ŻE TO ZŁY POMYSŁ.
😎😎
Ja tam bym sobie czasami na nudę np. z jakimś twardzielem, np... Kotem zagrał na rozluźnienie w jakąś karciankę albo jakiegoś cwaniaczka wyzwał na pojedynek w Domino... Zawsze byłem mistrzem w Domino. 😎
.
Tak. Można pokoje na kod zakładać tam też, ale czy to nie bylo by pięknym dodatkiem na stronie głównej.
😎😎
Spokojnej Nocy Panie i Panowie. 🥳🥳
10.10.2022, 19:09
Ja Ci powiem, ze to zly pomysl. Co teraz?
Piszesz o hyde park'u a nie wrzucasz tam
Piszesz o hyde park'u a nie wrzucasz tam
.
Dział jak najbardziej odpowiedni, żeby rzucić taką czy podobną sugestią.
11.10.2022, 13:15
mozna zlapac kontakt na pw czy chce sie w cos pograc, moim zdaniem nie potrzeba tego na forum
nikt nie zakazuje sie kolegowac czy zadawac z osobami z forum i miec kontakt poza dopalem
nikt nie zakazuje sie kolegowac czy zadawac z osobami z forum i miec kontakt poza dopalem
11.10.2022, 15:03
Jak dla mnie tez bez sensu to, no chyba ze ktoś ma taka ochotę sobie grac w jakies gierki na forum
11.10.2022, 16:36
Myślę,że była by to zbędna pierdoła na forum. Można zawsze na shoutboxie się z ludźmi zgadać albo na priv. Na kurniku można zakładać pokoje prywatne także nikt niepożądany Ci nie wbije.
15.10.2022, 21:42
Umówić na granie się zawsze można na chatboxie, lub na priv.
Nie jest do tego potrzebny specjalny dział
Nie jest do tego potrzebny specjalny dział