Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Porady jak najefektywniej zazywac
11.10.2022, 13:03
Nie dostrzeglem watku, w ktorym sa porady jak brac, zeby wziac malo a zeby sie nalezycie zrobic
Ode mnie beda glownie porady nt. stymulantow i empatogenow (nie lubie zjawiska "nie wiem lecz sie wypowiem")
Moze beda one oczywiste, moze nie, ale warto zebrac to w jeden temat
Zaczne od kreslenia nart - dlugie i waskie, zamiast szerokich i krotkich - dlaczego?
ze wzgledu na rownomierne osadzanie sie w sluzowce, na mniejszej powierzchni rozpusci sie mniej substancji, niz na wiekszej (co jest oczywiste)
dodam tez uzywanie dwoch dziurek
(po cos bog dal nam dwie a nie jedna)
unikniemy tym sposobem nieprzyjemnego zatkania oraz podwoimy powierzchnie chlonna sluzowki, co skutkuje lepszym wchlanianiem
dajcie swoje porady!
Ode mnie beda glownie porady nt. stymulantow i empatogenow (nie lubie zjawiska "nie wiem lecz sie wypowiem")
Moze beda one oczywiste, moze nie, ale warto zebrac to w jeden temat
Zaczne od kreslenia nart - dlugie i waskie, zamiast szerokich i krotkich - dlaczego?
ze wzgledu na rownomierne osadzanie sie w sluzowce, na mniejszej powierzchni rozpusci sie mniej substancji, niz na wiekszej (co jest oczywiste)
dodam tez uzywanie dwoch dziurek
(po cos bog dal nam dwie a nie jedna)
unikniemy tym sposobem nieprzyjemnego zatkania oraz podwoimy powierzchnie chlonna sluzowki, co skutkuje lepszym wchlanianiem
dajcie swoje porady!
11.10.2022, 13:15
jeśli chcecie stestować chlora to polecam protip wrzucić na start większą dawke oral (chociaż 1.8x), potem poprawić mniejszą dawke sniffa, to tak propo jak stestowac sample kiedy kod wpadnie wieczorem i nie walić po 20stej godzinie, przestrzegając tych zasad elegancko powinien każdy pójść spać
kryształ kruszyć jak najdłużej, jak ja widzę jak niektórzy dosłownie gruz wciągają, to mnie od razu zatoki zaczynają boleć. i po upływie 10-20 minut (zależy od substancji) wysmarkać porządnie nosa, bo potem płacz, że rano nos zabetonowany.
a do rozszerzenia zatok polecam xylometazolin
kryształ kruszyć jak najdłużej, jak ja widzę jak niektórzy dosłownie gruz wciągają, to mnie od razu zatoki zaczynają boleć. i po upływie 10-20 minut (zależy od substancji) wysmarkać porządnie nosa, bo potem płacz, że rano nos zabetonowany.
a do rozszerzenia zatok polecam xylometazolin
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
11.10.2022, 13:24
co do grud - jak chcecie miec czym wciagac i nie ryczec z bolu to nakurwiajcie nawet mlotkiem byleby byl proch, poprawi to wchlanianie i zminimalizuje obrazenia wyrzadzone sluzowkom
11.10.2022, 15:42
Xylometazolin ma te wade, ze uzaleznia i wyrabia tolerke 😎 Warto sprawdzic Sinumedin. A dla regeneracji Rinopanteina w kroplach lub masci. Profilaktycznie mozna tez korzystac z Rhinoargent. Choc przy nosie trzeba pamietac, ze niestety blona sluzowa nie ma nieskonczonych mozliwosci regeneracji. Do tego nie mozna spodziewac sie poprawy po krotkich przerwach. Zasadniczo, zeby dac szanse nosowi na regeneracje to dziala tu raczej zasada "tyle potrzeba czasu ile sie nos tyralo". Jak ktos sniff stosuje od np 5 lat, to powinien 5 lat odpuscic to ROA, zeby wiedziec czy z nosem wszystko ok czy nie 😎
YOUR ATTORNEY
11.10.2022, 18:41
Wszystko ma swoje plusy i minusy. Sniffiarze z rozjebana sluzowka, jak rozdrobnia za bardzo, to tylko sie krztusic beda 😎 I oprocz nosa jeszcze gardlo popalone cale 😎
YOUR ATTORNEY
11.10.2022, 18:50
Beeniepatu uzależnia to ta ulga którą daje xylo
imo najlepsze gówno jakie testowałem na zapchane dziury, horsii mi pokazał i polecił
imo najlepsze gówno jakie testowałem na zapchane dziury, horsii mi pokazał i polecił
get
over
it
over
it
11.10.2022, 18:54
Popieram jeżeli chodzi o sniff to rozjebana śluzówka na bank. Jak już się robi takie ciągi na obojętnie jakiej substancji to pojawiają się nawet problemy z przełknięciem śliny a co dopiero,zjedzeniem czegoś,ogólnie też występują problemy z mową i wiele innych
Więc jak ktoś ma możliwości przyjęcie na różne sposoby to zalecam
Więc jak ktoś ma możliwości przyjęcie na różne sposoby to zalecam
11.10.2022, 18:57
To juz wiem czemu mój szczur co zajebie hexen analog to jebany sie chsztusi od takiego konkretnego powder