Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amanita Muscaria, czyli muchomor czerwony
11.10.2022, 17:01
Beeniepatu może z tym screenem zbyt przyfisiowałem, edytowałem już, ale sam link może zostać. Wszyscy kochają tikatoka! 😎
(może nie Offtopmy już w wątku Kotowi, bo będzie krzyczał)
(może nie Offtopmy już w wątku Kotowi, bo będzie krzyczał)
11.10.2022, 18:31
Ten tiktok to dla patologi oni tam by gówno jedli by like dac hehe jak mi się wyświetlają czasami to daj spokój same gówno jakieś
14.10.2022, 10:08
kot_kreskowy To tak na serio? Jeśli tak no nie powiem sztos artykuł,pora chyba wybrać sie na poszukiwania
14.10.2022, 10:53
UltraKsiężyc
Polecam zasięgnąć wiedzy w temacie, Dużo wiedzy👍
Polecam zasięgnąć wiedzy w temacie, Dużo wiedzy👍
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
14.10.2022, 11:55
Tylko przy zglebianiu wiedzy w tym konkretnym temacie, kluczowym jest zachowanie podejscia, ktore okresla sie mianem "krytycyzmu naukowego".
YOUR ATTORNEY
Dla chcących zagłębić wiedzę polecam zachęcam do obejrzenia filmików z kanału YT:
Na tym kanale jest więcej ciekawych filmów o AMANITA MUSCARIA
Jak ja pierwszy raz usłyszałem, że muchomor czerwony nie jest trujący, tak jak nam wmawiano, a było to rok temu, zdziwiłem się i niedowierzałem. Po zgłębieniu tematu byłem w szoku.
Moje skromne zbiory tegoroczne:
Na tym kanale jest więcej ciekawych filmów o AMANITA MUSCARIA
Jak ja pierwszy raz usłyszałem, że muchomor czerwony nie jest trujący, tak jak nam wmawiano, a było to rok temu, zdziwiłem się i niedowierzałem. Po zgłębieniu tematu byłem w szoku.
Moje skromne zbiory tegoroczne:
15.10.2022, 07:09
Popularny raper AK47 praktykowal Muscarie, tez wypowiadal sie na ten temat. Nie sadzilem, ze ludzie podjadaja muchomorki a tutaj wielkie WHO! Czytam tripraporty i osobiscie nie odwazylbym sie.
15.10.2022, 19:05
Skromne to są moje.
I wystarczy, bo to będzie pierwszy raz jak będę testował mikrodawkowanie prozdrowotnie.
Jeśli mi coś nie przypasuje, to bez sensu aby się narobić i wyrzucić.
Wysuszę je dobrze i w słoik na 3 miesiące 😁
No chyba, że chodzi o opierdolenie całej patelni podgrzybków😎
NIE dla OPIO !!!