Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
śmierdzące rc
18.04.2022, 18:18
Tak juz maja pirolidyny. To jakby spytać czemu czosnek śmierdzi czosnkiem
Generalnie dobrej jakości apihp czy jakąkolwiek inna substancja raczej sama z siebie nie śmierdzi lub nie powinna. Jesli apihp zaczyna Ci jebac to zapewne niewłaściwie ja przechowujesz. Co innego podczas vapo, no ale to raczej jasna sprawa.
Generalnie dobrej jakości apihp czy jakąkolwiek inna substancja raczej sama z siebie nie śmierdzi lub nie powinna. Jesli apihp zaczyna Ci jebac to zapewne niewłaściwie ja przechowujesz. Co innego podczas vapo, no ale to raczej jasna sprawa.
18.04.2022, 21:39
No najlepsze w sumie. Apihp w Białej grudzie w chuj szybko lapie cały syf z otoczenia. Serio nawet z samego powietrza. Stad przede wszystkim szczelny zip, i temp pokojowa to absolutne minimum, które trzeba spełnić, żeby towar nie zrobił się chujowy.
19.04.2022, 06:37
Hehe alfa jebię starymi smyrami. Jak długo w pudełku mam w pokoju to się jebana skleja w grudy sama a w kieszeni potrafi się rozpuścić hehe
19.04.2022, 07:04
Hahah pamiętam jak kiedyś uważałem ze vapo alfy pięknie słodko pachnie hahahahaha