Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
Napewno nie ma bo gadaliśmy o innym forum nie tu opinia a gdzie indziej więc sam zaproponował waść Maniek
Akurat jeżeli chodzi o tego V to jak nie chce dać sampli to pisze wprost że nie da rady sklejasz łapiesz kumasz nadążasz
Akurat jeżeli chodzi o tego V to jak nie chce dać sampli to pisze wprost że nie da rady sklejasz łapiesz kumasz nadążasz
15.10.2022, 17:29
Skoro sam zaproponował sample, to teraz trzeba jedynie grzecznie czekać i tyle - w końcu to nie zamówienie za które się płaci i wymaga się szybkiej dostawy. A Twój pierwszy post zabrzmiał, jakby Designer zrobił co najmniej wyjebkę i "znikł z Twoim sianem... A to tylko sample, które może wysłać, ale nie musi.
Ok koniec tego spamu, proszę od tego momentu pisać jedynie opinie na temat sklepu lub jakieś ważne informacje.
Ok koniec tego spamu, proszę od tego momentu pisać jedynie opinie na temat sklepu lub jakieś ważne informacje.
15.10.2022, 17:34
Tez bym nie odpisywal na zbyteczne wiadomosci samplarzy + Desinger to dobra zaufana marka mozna zamawiac, sorty sa dobrej jakosci, a obsluga rzetelna.
15.10.2022, 17:42
16.10.2022, 00:09
(15.10.2022, 17:42)Szyderca napisał(a):paradisehehe zabawne jak pisze to osoba z takim starzem hehe ale racja jak zamawiałem apihp gdzie dalej lezy 25g na magazynie bo u escobar sie pojawiła to nie otwierałem. Ale taka sama jak wcześniej bralem więc pewnie spoko. A i czytaj posty bo mialo być już nie pisane, dalsza dyskusja tego monotonego tematu.
Jaka jakosc teho apihp?
19.10.2022, 12:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2022, 12:35 przez voice.of.voiceless.)
Odradzam zakupy w tym sklepie!!!
A więc zacznijmy od początku. Złożylem zamówienie dnia szóstego, płatność btc fee na maxa, więc w godzinach południowych płatność dotarła na konto.
Order:6958
"Note: hello, PUDZILLA is here, if possible, I would like to ask for a gratis to my order in the form of ETH-LAD, I promise hot reviews of both products on the Dopal forum, greetings to the team"
uzupełniono źlemój adres, jednakźe autozorientowałem się chwile po złożeniu zamówienia, napisałem mail z prośbą o korekte. i co? Niny to zrobił, choć...
Nawet adresu poprawnie nie potrafi nadawca wpisać? Numeru telefonu też nie było, gdybym nie skontaktował się z kurierem, to moglby ktos to w niepowołane ręcę.
yes yes my friend kurwa, wpisz se debilu tracking i jakie są dane
pakowanie też chujowe 2/10
w czwartek mi napisał o 18, że nie ma ethlad, ale wzamian tego zgodziłem sie na al-lady. więc na logike powinna być nadana
brzmi znajomo? prawda?
kontakt z vendorem jest strasznie dziwny, mozolny, czasami trzeba pisać kilka razy, bo typ nie potrafi odpowiedzieć na twoje pytania....
żedana
Designer-Chems jakie kurwa "już" jak ja od ciebie żadnego syfu nie pobierałem, a tym bardziej jakieś sample
Maniek KIEDY KURWA ZROZUMIECIE, ZE TEN SKURWYSYNNCISGLE OROWOKUJE A WY CHUJA SE Z TYM ROBICIE HUJ Z TAKIM MODERSTOREM
A więc zacznijmy od początku. Złożylem zamówienie dnia szóstego, płatność btc fee na maxa, więc w godzinach południowych płatność dotarła na konto.
Order:6958
"Note: hello, PUDZILLA is here, if possible, I would like to ask for a gratis to my order in the form of ETH-LAD, I promise hot reviews of both products on the Dopal forum, greetings to the team"
uzupełniono źlemój adres, jednakźe autozorientowałem się chwile po złożeniu zamówienia, napisałem mail z prośbą o korekte. i co? Niny to zrobił, choć...
Nawet adresu poprawnie nie potrafi nadawca wpisać? Numeru telefonu też nie było, gdybym nie skontaktował się z kurierem, to moglby ktos to w niepowołane ręcę.
yes yes my friend kurwa, wpisz se debilu tracking i jakie są dane
pakowanie też chujowe 2/10
w czwartek mi napisał o 18, że nie ma ethlad, ale wzamian tego zgodziłem sie na al-lady. więc na logike powinna być nadana
brzmi znajomo? prawda?
kontakt z vendorem jest strasznie dziwny, mozolny, czasami trzeba pisać kilka razy, bo typ nie potrafi odpowiedzieć na twoje pytania....
żedana
Designer-Chems jakie kurwa "już" jak ja od ciebie żadnego syfu nie pobierałem, a tym bardziej jakieś sample
Maniek KIEDY KURWA ZROZUMIECIE, ZE TEN SKURWYSYNNCISGLE OROWOKUJE A WY CHUJA SE Z TYM ROBICIE HUJ Z TAKIM MODERSTOREM
19.10.2022, 13:10
@"PUDZILLA" jeśli tak to wyglądało, w sensie brak zmiany adresu to rzeczywiście slabo