Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie?
15.10.2022, 02:46
Witajcie, zdarza nam się trafić na substancje, które swietnie współpracują z libido urozmaicają sex, potęgują doznania. Co polecacie w tym celu skosztować?
15.10.2022, 14:22
Najlepiej jakiś stymulat,ale też uważać z dawkami bo sprzęt może nie chcieć zadziałać tak jak powinien a dla lasek zajebiste doznania słyszałem są po jakiś euforykach
15.10.2022, 17:17
Beeniepatu zgadza się mordeczko wódki polać dla zdróweczka 3cmc pills były dobre jak dla mnie .
15.10.2022, 18:25
Z prawilnie dzialajacymi empatogenami przy seksie jest pewien problem. Serotoninowa euforia nie podbija libido jako takiego, tylko zwieksza czulosc na bodzce - m.in. dotyk. Dlatego takie tematy jak 4cmc, mdma, benzofurany, itp, sprawdzaja sie do seksu z osoba, z ktora jestesmy w bliskosci. Do przygodnego seksu lub szalenstw w alkowie juz nie. Love parade nie zostalo nazwane z tego powodu, ze wszyscy sie tam parzyli, tylko usmiechali do siebie i przytulali. Do tego wyrzut serotoniny uposledza u mezszczyzn zdolnosci bojowe.
A tak w ogole, to sex powinien byc na czysto. Bo jak sie przyzwyczai do nienaturalnych odczuc po dragach, to trudno jest czerpac przyjemnosc z naturalnego zblizenia. I ludzie maja duze problemy potem
A tak w ogole, to sex powinien byc na czysto. Bo jak sie przyzwyczai do nienaturalnych odczuc po dragach, to trudno jest czerpac przyjemnosc z naturalnego zblizenia. I ludzie maja duze problemy potem
15.10.2022, 20:44
fiodor Szanowny Kolega Szyderca nic o serotoninie nie pisal. Podejrzewam wiec, nawiazujesz do mojej odpowiedzi. Wszystko jest kwestia osobnicza, jednak jak oceniasz wplyw procentowo, to nie oceniasz miarodajnie wplywu neuroprzekaznikow. Oceniajac w stylu 60/40 oceniasz swoje samopoczucie. Subiektywnie. Do tego mogac mylic euforie dopaminowa z serotoninowa. Sero uposledza czynnosci fizjologiczne mezczyzny w "tym" zakresie. To, ze u Ciebie jest ok w tym temacie, moze byc wynikiem przyczyn sprzyjajacych na okolo. Choc z tego co podales, 60% eufo vs 40% dopa, to nie jest dzialanie empatogenu