Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amanita Muscaria, czyli muchomor czerwony
11.10.2022, 17:01
Beeniepatu może z tym screenem zbyt przyfisiowałem, edytowałem już, ale sam link może zostać. Wszyscy kochają tikatoka! 😎
(może nie Offtopmy już w wątku Kotowi, bo będzie krzyczał)
(może nie Offtopmy już w wątku Kotowi, bo będzie krzyczał)
11.10.2022, 18:31
Ten tiktok to dla patologi oni tam by gówno jedli by like dac hehe
jak mi się wyświetlają czasami to daj spokój same gówno jakieś
jak mi się wyświetlają czasami to daj spokój same gówno jakieś
14.10.2022, 10:08
@"kot_kreskowy" To tak na serio? Jeśli tak no nie powiem sztos artykuł,pora chyba wybrać sie na poszukiwania
14.10.2022, 11:55
Tylko przy zglebianiu wiedzy w tym konkretnym temacie, kluczowym jest zachowanie podejscia, ktore okresla sie mianem "krytycyzmu naukowego".
YOUR ATTORNEY
Dla chcących zagłębić wiedzę polecam zachęcam do obejrzenia filmików z kanału YT:
Na tym kanale jest więcej ciekawych filmów o AMANITA MUSCARIA
Jak ja pierwszy raz usłyszałem, że muchomor czerwony nie jest trujący, tak jak nam wmawiano, a było to rok temu, zdziwiłem się i niedowierzałem. Po zgłębieniu tematu byłem w szoku.
Moje skromne zbiory tegoroczne:
Na tym kanale jest więcej ciekawych filmów o AMANITA MUSCARIA
Jak ja pierwszy raz usłyszałem, że muchomor czerwony nie jest trujący, tak jak nam wmawiano, a było to rok temu, zdziwiłem się i niedowierzałem. Po zgłębieniu tematu byłem w szoku.
Moje skromne zbiory tegoroczne:
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...
15.10.2022, 07:09
Popularny raper AK47 praktykowal Muscarie, tez wypowiadal sie na ten temat. Nie sadzilem, ze ludzie podjadaja muchomorki a tutaj wielkie WHO! Czytam tripraporty i osobiscie nie odwazylbym sie.
15.10.2022, 19:05
C84S No nie takie skromne😎
Skromne to są moje.
![[Obrazek: 20221015-195204.jpg]](https://i.ibb.co/fq95fBw/20221015-195204.jpg)
I wystarczy, bo to będzie pierwszy raz jak będę testował mikrodawkowanie prozdrowotnie.
Jeśli mi coś nie przypasuje, to bez sensu aby się narobić i wyrzucić.
Wysuszę je dobrze i w słoik na 3 miesiące 😁
C84S A powiedz ,masz już jakieś doświadczenia z zeszłego roku czy teraz będziesz pierwsze podejście robił?
paradise Na Tripa też bym się na tent moment nie zdecydował. Za mała wiedza i kompletny brak jakiegokolwiek doświadczenia z jakimikolwiek grzybami.
No chyba, że chodzi o opierdolenie całej patelni podgrzybków😎
Skromne to są moje.
![[Obrazek: 20221015-195204.jpg]](https://i.ibb.co/fq95fBw/20221015-195204.jpg)
I wystarczy, bo to będzie pierwszy raz jak będę testował mikrodawkowanie prozdrowotnie.
Jeśli mi coś nie przypasuje, to bez sensu aby się narobić i wyrzucić.
Wysuszę je dobrze i w słoik na 3 miesiące 😁
C84S A powiedz ,masz już jakieś doświadczenia z zeszłego roku czy teraz będziesz pierwsze podejście robił?
No chyba, że chodzi o opierdolenie całej patelni podgrzybków😎