Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bezsenność
19.10.2022, 16:43
Hej jakie macie sposoby na okropna bezsennosc? Jako milosniczka benzo miedzy innymi wiem jak działa benzo ale ile mozna prawda? Jestem ciekawa czy macie jakieś moze i farmaceutyczne ale nie tak uzalezniające sposoby na walke ze snem. Pozdrawiam
19.10.2022, 17:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2022, 17:10 przez UltraKsiężyc.)
Maczana,a jak naturalne to medytacja z poleceń Yalasek sprawdzone no i ogólnie aktywność fizyczna męczy i spowoduje senność,ale kolega niżej już Ci podał konkretny przykład dimiliki szacun za otwartość
19.10.2022, 21:01
UltraKsiężyc jak porucham przed snem spie jak niemowle
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
20.10.2022, 06:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.10.2022, 07:11 przez eneduerabe.)
Wstawać trzeba z rana nawet jak późno zasynasz wtedy do wieczora się wymęczysz jak nie pierwszej nocy to drugiej normalnie powinnaś zasynac po 22 i tak jak wyżej kolega pisze możesz kupić walerianę i meliske ale zaparzaj 4 torebki na raz
Niestety z benzo to coś za coś trzeba później odpokutować
Niestety z benzo to coś za coś trzeba później odpokutować
20.10.2022, 06:50
Melisa,waleriana nic jej moim zdaniem nie da musiała by tej melisy z litr lub dwa wypić tym bardziej,że wspominiała o benzo.Na mnie np to nie działa no chyba,że w dużych ilościach to coś tam czuć,najlepsze sposoby już zostały wymienione tak mi się wydaje chociaż czekam na wypowiedź jednego użytkownika,ciekawe co on o tym sądzi lub poleca Beeniepatu wypowiesz się? O ile już tego nie zrobiłeś 🙂