Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
19.10.2022, 13:30
Ale napisal, ze kontaktowal sie z kurierem i finalnie chyba paczke dostal + pakowanie chujwoe ocenil.. Hm...
Dziwne, skoro sklep prowadzil chujowa logistke, kontakt i pakowanie po co zamawial?
Jestem bezstrony, ale cos mi tu smierdzi
Dziwne, skoro sklep prowadzil chujowa logistke, kontakt i pakowanie po co zamawial?
Jestem bezstrony, ale cos mi tu smierdzi
19.10.2022, 13:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2022, 13:40 przez voice.of.voiceless.)
dobrze, ze z ciekawosci przekierowem to, bo chociaz mail poprawnie wpisał, kurier nie mial kak sie skontaktowac, tez wyśmiał nadawce, a taka ciekawostka pod tym feralnym adresem mieszka niezly czub, nie chcialbym miec na dzielni czarnych
paradise to bylo moje pierwsze i ostatnie zakupy na tym forum
paradise jak paka jest za granica huj z nia mozesz zrobic, na szczescie z ciekowasci wbilem na dod, kod oin mi wygenerowali na mail i tam nr do kuriera dostalem
paradise jak paka jest za granica huj z nia mozesz zrobic, na szczescie z ciekowasci wbilem na dod, kod oin mi wygenerowali na mail i tam nr do kuriera dostalem
19.10.2022, 13:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2022, 13:42 przez UltraKsiężyc.)
Ja tam problemów z zamówieniem nie miałem.Jedną strone znamy może niech V się wypowie na ten temat? Zawsze dobrze wysłuchać dwóch stron
19.10.2022, 14:09
Ja kilka razy zamowilem apihp od niego ale nie pamiętam bym miał jakieś problemy, aczkolwiek to bylo 3/4miechy temu.
19.10.2022, 15:01
ja mam wszystko zapisane, tu nie chodzi o to czy doszło, tylko o fakt, że mnie okłamał
nie potrafił poprawnie wypełnić etykiety, na mailu burdel na kółkach, gdzie tu plusow szukac
pakowanie lipa max, ciekawe czy setke tez tak pakuje
0/10
nie potrafił poprawnie wypełnić etykiety, na mailu burdel na kółkach, gdzie tu plusow szukac
pakowanie lipa max, ciekawe czy setke tez tak pakuje
0/10
@"PUDZILLA" no jak było jak piszesz no nie tylko lipa , a wstyd żeby takie cyrki robic... a najlepiej wiesz ty i on jak było. Ale nie ladnie.
Designer-Chems im no love you hehe , im no gay bro haha , only love my familly
Designer-Chems im no love you hehe , im no gay bro haha , only love my familly