Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: wolisz - haszysz, czy marihuanę Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
haszysz | 6 | 25.00% | |
marihuanę | 18 | 75.00% | |
Razem | 24 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Haszysz
27.05.2022, 15:58
(27.05.2022, 15:15)Hyzio napisał(a): masz jakiś przepis na ciastka lub namiar gdzie takie typowe ciastka kupić jak pierniki czy cos oczywiście z thc
https://www.stonerchef.pl/przepis-na-mas...c-lub-cbd/
Jak zrobić masło a co z niego zrobisz to już Twoja sprawa, ja zawsze robiłem pieguski, wychodziły zawsze przepyszne, szukaj przepisu gdzie jest dużo masła a mało mąki
27.05.2022, 18:58
Panowie i panie aż tak o tym piszecie aż natchnęło mnie na zasądzenie czegoś a dodajecie perlitu?
15.02.2023, 11:01
1. Haj po haszu jest dużo bardziej wyluzowany. W haszu jest mniej psychodeli, a więcej relaksacji fizycznej, oczywiście to moja opinia, ale haszu za dużo nie paliłem. Piszę po prostu z autopsji.
2. Niestety, tutaj nie udziele żadnych informacji na ten temat
3. W zależności od tolerancji - masz racje - raczej nie wiele, jeżeli ma się tą tolerancje słabą.
Chciałbym więcej tutaj napisać, ale moje doświadczenie z haszem jest ograniczone. Osobiście wolę marihuanę, w zależności od odmiany - wg. mnie daje efekty lepsze od haszyszu.
Pozdrawiam
2. Niestety, tutaj nie udziele żadnych informacji na ten temat
3. W zależności od tolerancji - masz racje - raczej nie wiele, jeżeli ma się tą tolerancje słabą.
Chciałbym więcej tutaj napisać, ale moje doświadczenie z haszem jest ograniczone. Osobiście wolę marihuanę, w zależności od odmiany - wg. mnie daje efekty lepsze od haszyszu.
Pozdrawiam
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
21.11.2023, 17:32
Hasz mnie bardziej odpręża i działa zdecydowanie dłużej,jest też ekonomiczniejszy-same plusy jak dla mnie
kocham piwo
29.11.2023, 11:05
Najlepszy haszyk jaki paliłem to była samoróbka z resztek w grinderze przygotowana na prostownicy.