Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dodatki do przeglądarek
25.09.2022, 16:34
Tak jak w tytule - dodatki do przeglądarek nakierowane na prywatność, wydajność, itp itd.
U mnie w Chromium standardowy zestaw ublock + Decentraleyes + Privacy Badger. Znacie coś wartego polecenia o czym zapomniałem?
U mnie w Chromium standardowy zestaw ublock + Decentraleyes + Privacy Badger. Znacie coś wartego polecenia o czym zapomniałem?
24.10.2022, 03:41
ublock blokuje wszystko a adblockowi placa niektorzy reklamodawcy i big data aby nie blokowali ich reklam, traclerow itp
02.11.2022, 17:34
Z dodaktów do przeglądarek to uzywam tylko vpn w operze chociaż nie wiem na ile on skuteczny jest
03.11.2022, 23:33
Ze swojej strony polecam AdGuard'a jako dodatek do przeglądarki, blokuje skutecznie reklamy na wszystkich polsatach iplach itd
A jak ktoś bardziej zaszaleć chce i ma swój router to za darmo można AdGuardowego DNS'a ustawić zeby nie wczytywał reklam na wszystkich urzadzeniach podlaczonych do danego router'a
A jak ktoś bardziej zaszaleć chce i ma swój router to za darmo można AdGuardowego DNS'a ustawić zeby nie wczytywał reklam na wszystkich urzadzeniach podlaczonych do danego router'a
02.12.2022, 08:14
obczajxie sobie na YT taki kanal Mental Outlaw. gosciu jest specem od IT i daje swietne porady co do bezpieczenstwa i anonimowosci w sieci. Obejrzxie jego filmy, sa bardzo pomocne!
02.12.2022, 12:39
Program Lightshoot - klikasz zaznaczasz interesującą cię część ekranu i robisz ss w trymiga nie trzeba się motać we kopiowanie i wklejanie korzystam z tego do facebooka, discorda czy wickr pozdr