Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bezsenność
21.10.2022, 17:13
A do do hydroksyzyny to nie wiem kto tak ja okresla, bo to nie na depresje jest. To uspokajacz. Dodatkowo dziala przeciwalergicznie. Stosowana zgodnie z przeznaczeniem jest bardzo skutecznym lekiem
YOUR ATTORNEY
21.10.2022, 17:22
hydroksyzyne miałem kiedyś przepisana na nerwice pomagała mi zasnąć ale ze względu na moje chore loty ale to i tak hujnia była najlepiej działa na mnie cannabisb
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
22.10.2022, 00:49
Jak wyżej zauważono, najlepsze są naturalne metody: spacer, wysiłek fizyczny, oddechy, liczenie od 100 w dół (gdy liczymy, mózg nie jest w stanie myśleć), itp...
Ja z swojej strony polecam, przetestowałem na sobie, godzinę przed spaniem zjeść wysuszony kapelusz muchomora czerwonego (Amanita Muscaria), 0,5-1g w zupełności wystarczy. Zasypia się bezproblemowo, rano wstaje się wypoczęty, a do tego dochodzą bardzo realistyczne sny.
Ja z swojej strony polecam, przetestowałem na sobie, godzinę przed spaniem zjeść wysuszony kapelusz muchomora czerwonego (Amanita Muscaria), 0,5-1g w zupełności wystarczy. Zasypia się bezproblemowo, rano wstaje się wypoczęty, a do tego dochodzą bardzo realistyczne sny.
22.10.2022, 09:22
ja od siebie polece medytacje, jak mialem problemy z zasnieciem na detoksie i przewracalem sie z boku na bok, to chwila medytacji wystarczyla zebym jebnal jak kloda i elegancko spal
22.10.2022, 10:06
Też słyszałam o ten hydroxyzynie takie opinie z tego co wiem to się to niemowlakom stosuje
22.10.2022, 22:10
Hydro zadziala jak zejscie jest normalne, po nieprzesadzonej zabawie. Zejscie, ktore kazdy stimiarz powinien umiec zniesc bez uciekania sie do stosowania farmakologii. Nieprzespana noc to konsekwencja uzywania stimow. Nie powinno sie standardowych ubokow niwelowac uzywaniem substancji o odwrotnym dzialaniu. Tak sie robi tylko w sytuacjach kryzysowych. Walenie stima a potem z klucza usypiacza sprzyja poczuciu panowania nad dzialaniem organizmu. A to jest bardzo niebezpieczne
YOUR ATTORNEY
22.10.2022, 22:21
Beeniepatu jak zawsze w punkt.
Dodam jeszcze, że na zejście najlepszym sposobem jest coś zjeść, uzupełnić płyny, dłuższą kąpiel i co najważniejsze to spacer.
Ja wychodząc z domu już po kilkunastu minutach odczuwam znaczącą poprawę
Dodam jeszcze, że na zejście najlepszym sposobem jest coś zjeść, uzupełnić płyny, dłuższą kąpiel i co najważniejsze to spacer.
Ja wychodząc z domu już po kilkunastu minutach odczuwam znaczącą poprawę
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
23.10.2022, 12:40
po co się leczyć lekami z leków xD przeciez to bezsensu przecież sa naturalne sposoby