Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wagi
08.10.2022, 13:34
No wiem do dawkowania mam oko zapalka do mdphp podejde pol zapalki hehe bo srogie opiniee
08.10.2022, 16:05
XD cały wątek wałkowane żeby nie zapałkować, a już szczególnie wyturbiaczy typu MDPHP a ten swoje
11.10.2022, 09:36
nie dbajcie o swoje zdrowie dawkujac na oko dalej, powodzenia za pare lat xD
podstawa zazywania jest jebana redukcja szkod, jak mozna miec sz tak bardzo wyjebane zeby nie dbac o poprawne dawkowanie XD
podstawa zazywania jest jebana redukcja szkod, jak mozna miec sz tak bardzo wyjebane zeby nie dbac o poprawne dawkowanie XD
ja osobiście używam takiej cena 30 zł około dokładność 0,01 dla mnie wystarczające
waga ta jest dość popularna często spotykam się z nią u ziomków mankamentem jej jest to że powierzchnia robocza jest dość mała i gromadzi się pod nią pełno resztek i brudu a tak to raczej działa bez zarzutu
waga ta jest dość popularna często spotykam się z nią u ziomków mankamentem jej jest to że powierzchnia robocza jest dość mała i gromadzi się pod nią pełno resztek i brudu a tak to raczej działa bez zarzutu
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki