Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Limit dobowy na posty.
23.10.2022, 14:27
Beeniepatu treści nijakiej treści no jak to wyjaśnić? Nie ma temat albo definitywnie przekłamane po prostu nijakie
24.10.2022, 18:04
(15.10.2022, 07:34)paradise napisał(a): Bacznie obserwujac forum mysle, ze limit dobowy bylby najbardziej okej, unikniemy wszelakiego spamu. Zamierzam sie z spolecznoscia zzyc, ale pisanie OH, AH, EM jest ponizej krytyki.
Słuszna uwaga. Osobiscie jestem od niedawna, ale miałam okazję obserwować forum dzieki osobie, która mi poleciła to miejsce w celu uzyskania orientu w tym specyficznym światku . Otrzymałam juz kilka merytorycznych odpowiedzi i zauważyłam, ze w odpowiednim stanie można sie tutaj troche zawiesić. Zapewne są inne rozwiązania niż limitowanie postów. Pozdrawiam,
24.10.2022, 19:18
Te forum powstało z zamysłem, że nie będzie tu cenzury, takie ograniczanie postów jest formą cenzury
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
24.10.2022, 19:30
20 postów jak mnie nie ma kilka dni to potrafię odpisać do południa , jeśli ktoś faktycznie interesuje się jakimś tematem i go subskrybuje to jest o czym pisać no i oczywiście mieć też jakąś wiedzę lub ciekawość ... trzeba sobie zadać pytanie po co tutaj jesteś ? czy faktycznie chcesz zostawić jakikolwiek ślad po sobie ? czy chcesz mieć tylko nagrody ? a może masz wiele pytań na które nie możesz znaleźć odpowiedzi ? widać wszystko jak na dłoni ile kto jest wart za to ma punkty reputacji i rangę wszystko można prześledzić , na poważanie trzeba sobie zapracować no niestety tak trzeba wytężyć mózg i nie tylko mieć doświadczenie ale dalej go zdobywać aby móc to komukolwiek przekazać dalej . Jeśli ktoś oczekuje nagród wiadomka widać to jak na dłoni ale problem zniknie kiedy forum się rozrośnie wtedy nagrody będą dostawać tylko te osoby które naprawdę coś wnoszą swoją treścią
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
02.11.2022, 21:09
Nagrody być może któregoś pięknego dnia się skończą, gdy np. esco się wkurwi. Wtedy zobaczymy kto zostanie na forum i kto będzie się udzielał jak dawniej i kto dalej będzie stukał posty dla sztuki, a dokładniej 20 sztuk tygodniowo
02.11.2022, 21:18
Ey to Wy poza tymi wygranymi nie zamawiacie nic? Przecież jak tych całych nagród nie będzie, to chyba nagle nie przestaniemy zamawiać RC, żeby nie móc się dzielić opiniami tu na forum?