Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Widoczność oceniania postów
23.10.2022, 14:45
@"PUDZILLA" nie zrobiłem Ci tego po złość i chodziło mi tylko o te wulgaryzmy a z całą resztą oczywiście masz racje też był bym zdenerwowany i smarował bym gdzie tylko się da
Beeniepatu Taki pomysł mi wpadł do głowy po prostu . ja osobiście wolał bym mieć taki tryb incognito w którym mogła by być nie widoczna moja osoba przy ocenianiu
Beeniepatu Taki pomysł mi wpadł do głowy po prostu . ja osobiście wolał bym mieć taki tryb incognito w którym mogła by być nie widoczna moja osoba przy ocenianiu
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
23.10.2022, 14:48
(23.10.2022, 14:44)beeniepatu napisał(a): Co do minusowania to osobiscie nigdy tego nie stosuje. Duzo lepszym rozwiazaniem jest np. sprostowanie blednej informacji, lub zwrocenie uwagi, ze cos jest bez sensu, itp. Z minusa nic tak naprawde nie wiadomo. I ten kto go dostal nie wie np co jest nie tak z postem.
To jest bardzo zdrowe podejście do tematu. Weźcie sobie wydrukujcie, wstawcie w ramkę i powieście nad łóżkiem
23.10.2022, 14:49
Beeniepatu człowiek się uczy całe życie zajebiste podejście od teraz będę tak robił
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
To ja analogicznie Beeniepatu zamiast plusa poproszę o komplement
Zmieniłam zdanie według SN potrzebne jeszcze 4 punktu do pisania z ludźmi to od 10 nie chce więcej
Zmieniłam zdanie według SN potrzebne jeszcze 4 punktu do pisania z ludźmi to od 10 nie chce więcej
24.10.2022, 12:26
Jestem na nie, wszystko powinno być jawne
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte