Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
KOLEKCJA S-N
Beeniepatu
zawszę tak robię jak ma przerwę tam 2 miesiące , robię sobie kreskę z 3 kreski po 290 mg i lecę z tym , te 3cmc jak biorę nie czuję aby coś szczypało na początku, tylko nie potrafię ze sobą wytrzymać jak by był wystrzelony w kosmos .ładna euforia jest ..
zawszę tak robię jak ma przerwę tam 2 miesiące , robię sobie kreskę z 3 kreski po 290 mg i lecę z tym , te 3cmc jak biorę nie czuję aby coś szczypało na początku, tylko nie potrafię ze sobą wytrzymać jak by był wystrzelony w kosmos .ładna euforia jest ..
24.10.2022, 22:50
(24.10.2022, 19:37)Szyderca napisał(a): Escobar on reklamuje shit tej ala kury katy Candy haha jebany fest z mojego pokoju za małolata z mow kasjusz zycinski mowi ze boxdel wpierdala Coco Chanel hahahaaha chyba od tej kurwy ala blazdyTo nie jest nikt od sergiusza, to po pierwsze Po drugie on nigdzie nie napisał w tym wątku od kogo to towar. Napisał jedynie, że od innego v.
Ps. Wiedzialem że ten awatar podobny so sergiusza hehe to ktos od niego i akuracik sorcik od tej ala kurwy haha katy Escobar
Po trzecie od Esco też brał i pisał pozytywne opinie.
Amen.
28.10.2022, 14:46
jak to jest kolekcja to ja jestem ercek
wrzuc jakies konkrety a nie samare z 5 klefa
28.10.2022, 15:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.10.2022, 15:35 przez SztywnyMisza.)
(28.10.2022, 14:46)furiat napisał(a): jak to jest kolekcja to ja jestem ercekno to sam siebie zaorales xD
jak jesteś taki cwany to ty coś wstaw ciągle piszesz że zamawiasz coś A zdjęć i recenzji 0 tylko posty po nagrodę
lepsza piona kupiona niż wyzuli pisząc 20 postów o niczym