Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Forumowy Kurnik.
27.10.2022, 19:47
Nie chcę być złośliwy, ale dla mnie bez sensu jest trochę miejsce na lampki do wina w podlokietniku
Rolls-Royce Boat Tail którego cena to około 105,000,000 Pol'arów. 😁
.
I co jakiś czas turniej w Warcaby.
O SAMPELE
Rolls-Royce Boat Tail którego cena to około 105,000,000 Pol'arów. 😁
.
I co jakiś czas turniej w Warcaby.
O SAMPELE
26.11.2022, 22:17
Szatan69 w co dusza zapragnie.
.
Wizja była taka, że bez zbędnego pierd...a klikasz tak jak byś wchodził w dział jakiś tam wybierasz grę w na którą się umówiłeś z kimś na czacie i gracie.
Główną myślą było to, żeby to było na forum i bez jakiegoś umawiania się na pokój w kurniku tylko tu.
.
Panimajesz? Gadamy se na czacie nagle ja Ci mówię GRAMY W LITETRAKI? Ty mówisz DAWAJ. Klikamy w grę wybieram Ciebie do gry i gramy. Komu by się chciało jakieś kurniki zakładać itd.
.
Chodziło o ultraszybką możliwość zagrania z kimś. Od razu.
.
Wizja była taka, że bez zbędnego pierd...a klikasz tak jak byś wchodził w dział jakiś tam wybierasz grę w na którą się umówiłeś z kimś na czacie i gracie.
Główną myślą było to, żeby to było na forum i bez jakiegoś umawiania się na pokój w kurniku tylko tu.
.
Panimajesz? Gadamy se na czacie nagle ja Ci mówię GRAMY W LITETRAKI? Ty mówisz DAWAJ. Klikamy w grę wybieram Ciebie do gry i gramy. Komu by się chciało jakieś kurniki zakładać itd.
.
Chodziło o ultraszybką możliwość zagrania z kimś. Od razu.