Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
29.10.2022, 22:58
noooo pedałka ą ę kurde faja hahahaha
książkę to ja mogę do podpałki używać, chyba, że to styl gonzo, albo literatura naukowa
ktoś pamięta coroczne DOPALAMY AWARDS?, przedstawię swój (dobra masz z horsii ) projekt konkursu w listopadzie.
zaklepane!
książkę to ja mogę do podpałki używać, chyba, że to styl gonzo, albo literatura naukowa
ktoś pamięta coroczne DOPALAMY AWARDS?, przedstawię swój (dobra masz z horsii ) projekt konkursu w listopadzie.
zaklepane!
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
29.10.2022, 23:01
czekam z niecierpliwością
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
30.10.2022, 00:27
(29.10.2022, 22:44)dimiliki napisał(a): @"Lady Giwera" przypominasz mi pewną laskę z władcy móch @"PUDZILLA" ona jest pedałką ? @"Lady Giwera" I ciekawe kto by miał sponsorować nagrody bo jeśli Ty to tylko jedna rzecz mi przychodzi na myśl - książka oczywiście pozytywnie jeśli ta książka miała by być Twoją osobą ! Zagłębił bym się w nią głęboko i to bardzo pewnie czytał bym ją do końca za jednym zamachem aż do finału następnie poszedł bym spać . Z perspektywy bioder celuje swoimi oczyma na monitor bo w takiej pozycji wyjebanej sobie teraz smażę blunta, leżę , odpoczywam , odpisuję na tego posta przejdę do meritum
TAK jak najbardziej wstawiajmy fotki i je oceniajmy w konkursie najlepiej to jeszcze zróbmy konkurs na najpiękniejszą piosenkę DOPALONE PRZEDSZKOLE JAŚIU RUCHA OLE tra la la ... ale pozytywnie łap plusa
Dzięki miło, ze zwróciłeś się do mnie z tym pytaniem jako do osoby popierającej ten pomysł. Ja z mojej strony mogę zapewnić kreatywne nagrody. Sądzę, że ktoś z Was również może zasponsorować jakąś fajną nagrodę w zamian za oczywista ale subtelną reklamę wśród "Swoich".
30.10.2022, 07:29
@"Lady Giwera" co to są kreatywne nagrody ?
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
31.10.2022, 22:33
@"Lady Giwera" czyli będę szczęśliwy i usatysfakcjonowany ?
02.11.2022, 08:29
@"Lady Giwera" chce więc mnie uszczęśliwisz ?