Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przechowywanie substancji
01.11.2022, 11:02
jak leżała rozsypana na blacie kilka dni to zmieniała kolor ale klepała tak samo.
pod wpływem wilgoci zmieniała kolor na jakiś brązowawy,zmieniała konsystencję na kleistą i nabierała nieprzyjemnego zapachu
pod wpływem wilgoci zmieniała kolor na jakiś brązowawy,zmieniała konsystencję na kleistą i nabierała nieprzyjemnego zapachu
kocham piwo
01.11.2022, 11:18
Cały czas zamrażarka - 15 c mam ustawioną praktycznie wszystko tam leci i nic się nie dzieje
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
01.11.2022, 11:38
Trzeba trzymac prozniowo spakowane w ciemnym miejscu niska temperatura i brak powietrza
01.11.2022, 23:02
furiat jak prozniowo to jak jeszcze lepiej zagwarantowac brak dostepu powietrza? A jak piszesz, ze trzeba, to ja napisze, ze nie trzeba. Zaden hurtownik nie trzyma prozniowo, a prawilny nigdy nie ma problemow z jakoscia, goniac ten sam batch przez dluzszy czas. Tak wiec odradzalbym bycie tak kategorycznym. Wystarczy ograniczenie ekspozycji na swiatlo i dostep powietrza
YOUR ATTORNEY
02.11.2022, 01:11
W słoiczku od musztardy jeżeli chodzi o ilości do 100g, powyżej pakowane próżniowo i przechowywane w temperaturze pokojowej.
02.11.2022, 18:26
używam słoiczków do wszystkiego,jak trzeba to do lodoweczki i może leżeć wieki
23.11.2022, 20:57
Ciemne suche miejsce to podstawa a od siebie mogę polecić woreczki strunowe a następnie włożone w takie jajko od Kinder niespodzianki fajny patent nic się nie rozsypie szczelnie zamknięte i takie o to jajko z " niespodzianką" można schować w bezpieczne miejsce a później korzystać kiedy będzie potrzeba 😎