Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Atom*********.*l
17.09.2022, 13:30
odszedł xD
no chyba nie tak jak Kris
no chyba nie tak jak Kris
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
17.09.2022, 13:43
@"PUDZILLA" dokładnie, atom to chyba Enzo jak się nie mylę
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
17.09.2022, 13:55
Co jak co ale ostatnio od tego enz.. pobrałem tego analoga mmc i muszę wam powiedzieć że był bardzo przyjemny
02.11.2022, 17:39
Interesy z atomem zawsze rewelacja sorty byly dobre no i zawsze jakieś gratisy nawet nie trzeba było o nie prosic
05.11.2022, 21:29
Ja też miło wspominam Atoma, takiej niepowtarzalnej obsługi klienta nie spotkałem dotąd u nikogo.
07.11.2022, 10:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.11.2022, 10:05 przez kot_kreskowy.)
Beeniepatu no i po co im to mówiłeś?
Mogli żyć dalej w niepewności i rozpaczą chleb smarować🤭
Pierdolisz jak potłuczony. A escobar, słoń czy flight...
Mogli żyć dalej w niepewności i rozpaczą chleb smarować🤭
(05.11.2022, 21:29)Twój ziom napisał(a): Ja też miło wspominam Atoma, takiej niepowtarzalnej obsługi klienta nie spotkałem dotąd u nikogo.
Pierdolisz jak potłuczony. A escobar, słoń czy flight...
Metamorfoza
kot_kreskowy kiedyś jeszcze Kolekcjoner, ale... Było minęło.
White-Elephant bardzo spoko obsługa, Esco również szybko i bez zbędnych formalności. Flight jedynie z postów w dziale kojarzę, ale do czego zmierzam:
Od wczoraj szukam dla kogoś źródła pihp dobrego i aż napisałem do tej Katis Kandis zapytanie małe, ale jak zobaczyłem notkę przesłodzoną serduszkami, buziaczkami, uściskami itd. a pomyślałem, że tam siedzi jak mniemam facet, to aż mnie cofnęło i już nawet nie zawracałem sobie głowy.
KUR*WĄ JA ZAPYTAŁEM TYLKO "która godzina" a nie jakiś romantyczny Wierszyk, żeby zostać zalanym przesłodzonym emotkami i czułymi słówkami jedną prostą odpowiedzią.
🤣🤣🤣
White-Elephant bardzo spoko obsługa, Esco również szybko i bez zbędnych formalności. Flight jedynie z postów w dziale kojarzę, ale do czego zmierzam:
Od wczoraj szukam dla kogoś źródła pihp dobrego i aż napisałem do tej Katis Kandis zapytanie małe, ale jak zobaczyłem notkę przesłodzoną serduszkami, buziaczkami, uściskami itd. a pomyślałem, że tam siedzi jak mniemam facet, to aż mnie cofnęło i już nawet nie zawracałem sobie głowy.
KUR*WĄ JA ZAPYTAŁEM TYLKO "która godzina" a nie jakiś romantyczny Wierszyk, żeby zostać zalanym przesłodzonym emotkami i czułymi słówkami jedną prostą odpowiedzią.
🤣🤣🤣
❤️❤️Tzn❤️❤️
💓Co innego moje posty czasami!💓
❤️🧡💛💚💙💜
Ale to dla urozmaicenia 🤣
A nie na zasadzie:
Przepraszam, czy autobus 12 już jechał?
A odpowiedź:
😍😘Oh Misiaku, 💜😘 ogierze ty mój 😘💙😍 na białym koniu 🤍😘 który galopując 💚 zostawia za sobą smugę twojej męskości ❤️❤️ Nie. Nie jechał.
.
🤣🤣🤣🤣🤣
💓Co innego moje posty czasami!💓
❤️🧡💛💚💙💜
Ale to dla urozmaicenia 🤣
A nie na zasadzie:
Przepraszam, czy autobus 12 już jechał?
A odpowiedź:
😍😘Oh Misiaku, 💜😘 ogierze ty mój 😘💙😍 na białym koniu 🤍😘 który galopując 💚 zostawia za sobą smugę twojej męskości ❤️❤️ Nie. Nie jechał.
.
🤣🤣🤣🤣🤣