Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ciekawe książki
Co ostatnio przeczytaliście co zapadło wam w pamięć i uważacie za warte uwagi.
Mogą być książki, ciekawe artykuły itp...
Ja ze swojej strony polecam:
Atomowe nawyki. Drobne zmiany, niezwykłe efekty - Clear James
Jeśli potrafisz poprawiać się o 1% dziennie przez rok, to na koniec roku będziesz 37 razy lepszy pod względem poziomu, z którego zaczynałeś. Nawyki są procentem składanym od samodoskonalenia – pisze James Clear w książce Atomowe nawyki. Sukces to efekt codziennej korekty nawyków, a nie jednorazowej decyzji.
Tutaj można pobrać pełną wersję do przeczytania
https://megawrzuta.pl/download/6e8224a86...1f0e9.html
Mogą być książki, ciekawe artykuły itp...
Ja ze swojej strony polecam:
Atomowe nawyki. Drobne zmiany, niezwykłe efekty - Clear James
Jeśli potrafisz poprawiać się o 1% dziennie przez rok, to na koniec roku będziesz 37 razy lepszy pod względem poziomu, z którego zaczynałeś. Nawyki są procentem składanym od samodoskonalenia – pisze James Clear w książce Atomowe nawyki. Sukces to efekt codziennej korekty nawyków, a nie jednorazowej decyzji.
Tutaj można pobrać pełną wersję do przeczytania
https://megawrzuta.pl/download/6e8224a86...1f0e9.html
03.11.2022, 07:43
48 Praw Władzy. (ta książka która w większości chyba więzień na świecie jest zakazana). Ale czy warta przeczytania? Według mnie zależy jakie kto wartości reprezentuje. Mnie nie przekonała i raczej wolę pozostać taka jaka jestem, niż zmieniać się dla jakiejś w moim codziennym życiu niepotrzebnej notabene władzy!
26.11.2022, 00:39
"Magia myślenia na wielką skalę" Dr David J. Schwartz.
Jeśli ktoś jest zainteresowany i chętnie przygarnie pdf. zapraszam na priv
Jeśli ktoś jest zainteresowany i chętnie przygarnie pdf. zapraszam na priv
23.11.2023, 19:00
wiadomix a jaka przeczytales? 😎
To oczywiscie zart ale wynikajacy z doswiadczenia. Najczesciej jak ktos wlasnie tak rekomenduje autora, to znaczy, ze zna go z jednej, najpoczytniejszej pozycji - lub nie zna w ogole.
Nie ma autora, ktory nie mialby slabszych pozycji, ktore mozna spokojnie pominac w czytaniu. Co wiecej, sami autorzy wskazuja takie pozycje w swoim dorobku - dla nich punkty zwrotne czasami. Tak samo jest z wymienionym autorem. Jego Holotropic Breathwork to watpliwe dokonanie i niewarte czytania. Jednak to dzieki temu mogly powstac pozniejsze ksiazki. Najlepsza dla mnie jest LSD Psychoterapy - co jakis czas odswiezana. Mega
To oczywiscie zart ale wynikajacy z doswiadczenia. Najczesciej jak ktos wlasnie tak rekomenduje autora, to znaczy, ze zna go z jednej, najpoczytniejszej pozycji - lub nie zna w ogole.
Nie ma autora, ktory nie mialby slabszych pozycji, ktore mozna spokojnie pominac w czytaniu. Co wiecej, sami autorzy wskazuja takie pozycje w swoim dorobku - dla nich punkty zwrotne czasami. Tak samo jest z wymienionym autorem. Jego Holotropic Breathwork to watpliwe dokonanie i niewarte czytania. Jednak to dzieki temu mogly powstac pozniejsze ksiazki. Najlepsza dla mnie jest LSD Psychoterapy - co jakis czas odswiezana. Mega
23.11.2023, 19:17
Richard Dawkins:
"Bóg urojony"
"Najwpanialsze widowsko świata"
"Samolubny gen"
"Bóg urojony"
"Najwpanialsze widowsko świata"
"Samolubny gen"