Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
PROTONCH**.***
02.11.2022, 19:41
Kokaina do wyboru z Kolumbii, Peru czy Boliwii. - XD
Amfetamina oraz metamfetamina. - XD MEFEDRON (W cenie 25 złotych/g). - XD Piguły i inne różności które jak dla mnie ewidentnie wskazują na to, że ten sklep to fake. Jeśli się mylę, proszę o przeniesienie do działu z uczciwymi sklepami, jednak to graniczy z cudem!
Amfetamina oraz metamfetamina. - XD MEFEDRON (W cenie 25 złotych/g). - XD Piguły i inne różności które jak dla mnie ewidentnie wskazują na to, że ten sklep to fake. Jeśli się mylę, proszę o przeniesienie do działu z uczciwymi sklepami, jednak to graniczy z cudem!
02.11.2022, 20:14
Zapomniałam dodać! Jest nawet CRACK! Nic tylko brać!!! Napisałam email o próbki, to otrzymałam odpowiedź: "realizujemy zamówienia od 200 złotych". Może ktoś jest chętny ZARYZYKOWAĆ? Kolega wyżej zaciekawiony może się poświęci dla sprawy? (Wybacz Kolego to oczywiście żarty i nie ma co się narażać!)
03.11.2022, 05:46
Kot już nie raz poświęcał się dla sprawy, dla naprawdę ISTOTNEJ sprawy, to go albo przykonfidencili albo z pracy zwolnili bo chciał by było lepiej wszystkim.
Co do takich sklepów, to gdybym pieniądze miał, to prędzej bym je biednym oddał a niżeli im wysłał.
Co do takich sklepów, to gdybym pieniądze miał, to prędzej bym je biednym oddał a niżeli im wysłał.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.11.2022, 12:41
@"PUDZILLA" furiatowi by się przydał jak chce link do sklepu z clear netu który w ofercie jest crack i meta