Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Czy jesteś uchodźcą ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 2 | 33.33% | |
Nie | 4 | 66.67% | |
Razem | 6 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
A jak by tak zrobić na złość :)
20.04.2022, 11:45
Tak sobie pomyślałem, że można by zrobić dział "Uchodźcy" bo bo ja z Ukrany idą do nas bo wojna a na dopku admin masowo wali bany praktycznie starej gwardi i ludzie idą do nas .
Tak, żeby mu na złość zrobić. Niech zrobić się dyskusja i jak on tu trafi to poczyta sobie co o nim myślą. Bo tam to nie napiszesz bo zniknie a tu nie ma władzy
Co myślicie?
Tak, żeby mu na złość zrobić. Niech zrobić się dyskusja i jak on tu trafi to poczyta sobie co o nim myślą. Bo tam to nie napiszesz bo zniknie a tu nie ma władzy
Co myślicie?
20.04.2022, 11:54
Potrzebne koce , żarówki, karty telefoniczne i stare dowody . Mile widziana aparatura do bimbru wraz z zacierem na 1000l.
Jak ktoś ma jakiś towar i nie będzie go brał też się przyda XD
Jak ktoś ma jakiś towar i nie będzie go brał też się przyda XD
20.04.2022, 12:04
Jeśli chodzi o klefedron to ja chętnie go przetestuję!
Robię kwa kwa jak kaczka
20.04.2022, 12:10
Alkopoligamia ja będę Metykaton gotował w takim samym kotle co gargamel smerfy chciał ładować. Mam oryginalny z planów jak kręcili Smerfy 2
Może i klefa ugotujemy z ziemniaków eko-klefedon
Sample będę ale odbiór osobisty i na miejscu bo ankieta potem do wypełnienia .
Może i klefa ugotujemy z ziemniaków eko-klefedon
Sample będę ale odbiór osobisty i na miejscu bo ankieta potem do wypełnienia .
20.04.2022, 12:22
A propo klefedronu i ziemniaków, wiecie że kiedyś mefedron był używany w uprawie ziemniaków po to żeby wyjebane w kosmos starym dobrym mefedronem mszyce były mniej ruchliwe i żeby wolniej uciekały przed biedronkami dlatego ta nazwa że mefedron był kiedyś nawozem
No to już petycja do władz żeby legalizowali bo dzierżawie 10000 h pola ziemniaków i chce konkretny nawóz najlepiej uniwersalny.
ProducentRC siema czyszby Chemik mefedronu
20.04.2022, 13:44
(20.04.2022, 12:30)HokusPokus napisał(a): No to już petycja do władz żeby legalizowali bo dzierżawie 10000 h pola ziemniaków i chce konkretny nawóz najlepiej uniwersalny.
Dokładnie chemik4mmc, tak jak radziłeś założyłem konto bo jak to mówią wszystko co darmowe najlepsze a szczególnie mdphp