Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
04.11.2022, 19:58
Zauważyłam ze w dziale nie ma nic o fetce a to przeciez tez stymulant.
Osobiscie nie zbyt lubie fetke ale raz na rok kusi mnie przypomnienie sobie jak smakuje i od czego sie zaczynało przygode z dragami.
Ostatnio wząłem sobie 5g
Zdziwił mnie wygląd bo byla taka jak by mokrawa ale do karty sie nie kleiła w powiekszeniu miała tez postać takich mikro igielek.
Ale ogólnie dobra fetka była leciałem na tej piątce prawie 3 dni tzn 2 noce i 3 dni.
Nie był to jakiś bełcioch z ulicy tylko ładna czyściutka feta.
Po przerobieniu piątki nie było zadnej zwały towar był naprawde czysty
Osobiscie nie zbyt lubie fetke ale raz na rok kusi mnie przypomnienie sobie jak smakuje i od czego sie zaczynało przygode z dragami.
Ostatnio wząłem sobie 5g
Zdziwił mnie wygląd bo byla taka jak by mokrawa ale do karty sie nie kleiła w powiekszeniu miała tez postać takich mikro igielek.
Ale ogólnie dobra fetka była leciałem na tej piątce prawie 3 dni tzn 2 noce i 3 dni.
Nie był to jakiś bełcioch z ulicy tylko ładna czyściutka feta.
Po przerobieniu piątki nie było zadnej zwały towar był naprawde czysty
04.11.2022, 21:02
Chuja to warte.
Ni to euforii nie daje, tylko jakiegoś dzikiego speeda. Pozostawia niedosyt i brakuje w tym czegoś.
Dla mnie 2/10.
Ni to euforii nie daje, tylko jakiegoś dzikiego speeda. Pozostawia niedosyt i brakuje w tym czegoś.
Dla mnie 2/10.
04.11.2022, 21:24
(04.11.2022, 21:02)Chochlik napisał(a): Chuja to warte.
Dla mnie 2/10.
Dobrze powiedziałeś brakuje czegoś mi w fecie tez brakuje tego czegos jak po rc nie wiem jak to nazwac ale czegos brakuje
04.11.2022, 22:04
Co: "AMFETAMINA" - XD
Ile: 1g na dwie osoby.
Czas działania: czas CZEGO?
Takie rzeczy u mnie są dostępne. I ktoś się dziwi, że człowiek wybiera RC? Dosłownie nic mnie nie ruszyło. NIC!
Ile: 1g na dwie osoby.
Czas działania: czas CZEGO?
Takie rzeczy u mnie są dostępne. I ktoś się dziwi, że człowiek wybiera RC? Dosłownie nic mnie nie ruszyło. NIC!
04.11.2022, 22:29
No nie ta moja fetka to nawet robiła ok dawki 100mg speedowały dobrze tylko ze strasznie długo sie to ładowało w pewnym momencie jak poleciałem za duzo i za czesto to i ja załowałem po huj to brałem ale obiektywnie oceniając przy rozsadnym dawkowaniu to moja fetka to nawet ok tylko ze brakuje tego czegos jak wczesniej wspomniane było rc ma w sobie to blizej nie okreslone "to cos". Ja płacilem za to 50zl za 2.5g
05.11.2022, 10:54
Prawda jest taka że ta prawdziwa dobra Polska fetka sprzed 15-stu lat już nie wróci.
Obecnie przytrafi się znaleźć coś w miarę dobrego - ale to już nigdy nie będzie to samo co było w latach 1990-2005
Obecnie przytrafi się znaleźć coś w miarę dobrego - ale to już nigdy nie będzie to samo co było w latach 1990-2005