Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP - Opinie o produkcie.
04.11.2022, 21:58
No ja sypałem 50-60 było grubo ale dałem rade piekny lot był mozna powiedziec ze słyszałem kolory widziałem dźwięki tak mnie wystrzeliło
05.11.2022, 12:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.11.2022, 12:26 przez tome3eqkks.)
(05.11.2022, 12:25)Szyderca napisał(a): Szczury sprawdza czy tak samo smakuje hehe
pobrane to co na zdjęciu? wszzystko w takim miale? jaka to ilość (25?)
(26.10.2022, 15:41)SztywnyMisza napisał(a): 200mg mdphp?
chciałbym to zobaczyć
Z pierwszego piętra lote zrobiłem 🙄
A bo chcieli mnie wyciągnąć to dałem wybór drzwi i skacze albo na spokojnie ale Już uważany za wariata to psychiatryk od razu że samobój, idioci i idiotki 🙄 zamiast zrozumieć człowieka
No ale w domu z12 h kamer szukałem i tak to wyszło 😄
(26.10.2022, 16:01)Szyderca napisał(a): 200 haha to by skakała/ skalal ,z okna ten ktoś od razu z miejsca hehTak też właśnie było, 5 dzień ciągu
Mi się wydaje że to lepsze na libido niż alfa pvp, że jaak sądzicie?
Zależy co kto lubi mi osobiscie cały długi weekend sie zmarnował na schizach najpierw alfa teraz na mdphp nie było za bardzo przyjemnej bomby.
Sory ze narzekam ale towar klepie mocno tak jak alfa.
Lepiej przed testami dobrze wypocząć i zjeść. Bo później będziecie kilka razy umierac a jak ci sie troche poprawi to jebniesz sczura i jazda bez hamulcôw
Ale z drugiej strony się tego spodziewałem i wiem jednak ze takie wynalazki to nie dla mnie bo dalej krzywe bomby po kilka dni.
Jak ktos lubi te bomby alfowo hexenowo mdphp to polecam alfe i mdphp.
A i zimne stupki mam po baletach
Sory ze narzekam ale towar klepie mocno tak jak alfa.
Lepiej przed testami dobrze wypocząć i zjeść. Bo później będziecie kilka razy umierac a jak ci sie troche poprawi to jebniesz sczura i jazda bez hamulcôw
Ale z drugiej strony się tego spodziewałem i wiem jednak ze takie wynalazki to nie dla mnie bo dalej krzywe bomby po kilka dni.
Jak ktos lubi te bomby alfowo hexenowo mdphp to polecam alfe i mdphp.
A i zimne stupki mam po baletach
13.11.2022, 16:14
Przeczytałem już ileś stron na temat tego i jakoś mi się nie widzi moc alfy bez euforii, ale znając życie kiedyś się stratuje...