Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JustPlay.
Podsyłam "screena" 😆 od znajomego który korzysta z aplikacji. Wypłaty PayPal itd, szybkie, realne pieniądze na koncie. Wprawdzie nie są to miliony w kwadrans, ale jak ktoś lubi się nastukać i grać na smarkfonie, to tutaj przynajmniej sobie zbiera hajsiczek.
Ciekawostka:
Kolega akurat nie za bardzo rwie się do pracy, także na jedzenie zarobi skromne. Ma też przykładowo grupy na FB gdzie można z aplikacji żabki wrzucać screen swojego kodu QR czy czegoś tego typu i ludzie którzy nie korzystają z żappki po prostu nabijają punkty za które zawsze jakąś przekąskę szarpnie. Ogólnie dużo jest opcji na darmowe fanty i on je zna wszystkie. 😄
07.11.2022, 10:50
Gratuluje znajomemu i zycze smacznego. Mysle, ze lepiej jednak zachecic go i innych do pracy, a nie stukania caly dzien w telefon. Czy stania na 'zappkowym QR kubeczku', w oczekiwaniu na uzbieranie na cieply posilek.
YOUR ATTORNEY
07.11.2022, 10:56
Beeniepatu oczywiście zachęcam go, wręcz nękam wiadomościami z ofertami pracy, ale urlop ma teraz. Ostatnio ponad rok bez pracy i żadnego źródła dochodu przeżył i co rusz melanż. 😆 Tyle dobrego, że mieszkanie ma swoje. Ale cóż... Każdy jest kucharzem własnego bigosu, czy jak to szło.
Ale co do samej aplikacji to wiadomo. Mieć a nie mieć? Tym bardziej jeśli ktoś tak czy siak całe badania siedzi wgapiony w telefon. 😊
Ale co do samej aplikacji to wiadomo. Mieć a nie mieć? Tym bardziej jeśli ktoś tak czy siak całe badania siedzi wgapiony w telefon. 😊
07.11.2022, 11:25
Jak ktos siedzi wgapiony w telefon, to sa duzo lepsze mozliwosci ogarniania hajsu, niz to 😎
YOUR ATTORNEY
07.11.2022, 11:30
Beeniepatu może uchylisz rąbka tajemnicy? 😄 Chyba, że chodzi o jakiś trading na giełdach itd. to niekoniecznie, bo to już wyższa Szkoła Jazdy. 😅
07.11.2022, 12:33
🤣🤣🤣
Ale do patostreamów trzeba być pierd*lniętym raczej, a mi daleko do takiego. 😎
Zresztą nawet za czasów częstego zażywania co ja mógłbym tam prezentować? Iniekcje z miksu 6APB i 3CMC? 🤣🤣🤣
Ale do patostreamów trzeba być pierd*lniętym raczej, a mi daleko do takiego. 😎
Zresztą nawet za czasów częstego zażywania co ja mógłbym tam prezentować? Iniekcje z miksu 6APB i 3CMC? 🤣🤣🤣
07.11.2022, 12:38
@"Kaja Buza" myslalem, ze polecasz to innym. A nie, ze dla siebie. Mowisz juz do siebie w trzeciej osobie?!!! WTF 😎
YOUR ATTORNEY
07.11.2022, 12:49
Znowu ja myślałem, że mi sugerujesz patostreamować. 😄
A do siebie mówię w każdej osobie w zależności od okoliczności. 🤣
Dobra koniec pogaduszek.
Trzeba grać! 🤑
A do siebie mówię w każdej osobie w zależności od okoliczności. 🤣
Dobra koniec pogaduszek.
Trzeba grać! 🤑
07.11.2022, 13:08
W takim razie, mozna z przekonaniem powiedziec, ze znasz siebie z kazdej strony.
YOUR ATTORNEY