Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Atom*********.*l
07.11.2022, 11:40
@"Kaja Buza" tam raczej nie siedzi facet, to chyba faktycznie kobita prowadzi i chyba nawet wiem kto😁 Ale to nie dział do tego aby o tym tu pierdolić.
Metamorfoza
07.11.2022, 11:51
kot_kreskowy dokladnie. Nie czytam w myslach ale sadze, ze to jest wlasnie ta osobaz o ktorej myslisz. Ta co lubila rozpedzonym chujem po czole 😎
YOUR ATTORNEY
07.11.2022, 12:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.11.2022, 12:13 przez kot_kreskowy.)
Metamorfoza
07.11.2022, 12:38
kot_kreskowy Beeniepatu
To nie zmienia faktu, że tej kobiety zalotne wiadomościjki nie są szczere. Nie lubię takiego czegoś. Kiedyś byłem w szwabskim burdelu i taka fajna rumuneczka była bardzo miła, próbowała mnie zauroczyć czy coś, to jej powiedziałem, że świetna aktorka z niej, zrobiła kwaśną mine, a ja poszedłem do domu zwalić gruchę. Moja ręka jest bardziej wiarygodna i ponętna niż sztucznie miła prostytutka. 🤣
.
To powiecie jaki sklep jest atoma teraz?
To nie zmienia faktu, że tej kobiety zalotne wiadomościjki nie są szczere. Nie lubię takiego czegoś. Kiedyś byłem w szwabskim burdelu i taka fajna rumuneczka była bardzo miła, próbowała mnie zauroczyć czy coś, to jej powiedziałem, że świetna aktorka z niej, zrobiła kwaśną mine, a ja poszedłem do domu zwalić gruchę. Moja ręka jest bardziej wiarygodna i ponętna niż sztucznie miła prostytutka. 🤣
.
To powiecie jaki sklep jest atoma teraz?
07.11.2022, 12:40
@"Kaja Buza" wiadomo, ze nie sa szczere, bo ona jest zupelna odwrotnoscia na codzien 😎 A sklep atoma zaczyna sie na litere 'e'
YOUR ATTORNEY
07.11.2022, 12:50
@"Kaja Buza" na 100% nie są szczere, bo ona jest wredną suką. Jest gorsza od depresji😎
Metamorfoza
07.11.2022, 17:16
Może i kobieta prawdzi sklep, zapewne wierna pomocnica admina dopka z zielonym nickiem. Ale na bank na mailu tam siedzi jakiś janusz z wąsem i gołą dupą przed monitorem i brędzluje się przy każdej otzymanej i napisanej wiadomości sypiąc sobie w międzyczasie klefixa z worka, który obok stoi.
08.11.2022, 09:42
(07.11.2022, 17:16)Maniek napisał(a): Może i kobieta prawdzi sklep, zapewne wierna pomocnica admina dopka z zielonym nickiem. Ale na bank na mailu tam siedzi jakiś janusz z wąsem i gołą dupą przed monitorem i brędzluje się przy każdej otzymanej i napisanej wiadomości sypiąc sobie w międzyczasie klefixa z worka, który obok stoi.
To najpewniej musi byc inny zielony user. Z zona 😎
YOUR ATTORNEY